Kvinde går viralt: Afslørede kærestens utroskab foran hele hans familie

Foto: TikTok

En knust kvinde fandt en genial måde, hvorpå hun kunne afsløre sin kærestes utroskab foran hele hans familie. Nu er historien gået viralt.

En guldsmed har delt en video på TikTok, hvori hun afslører, hvordan en af hendes kunder afslørede sin utro kæreste. 

Læs også

Hun overhører to kassemedarbejdere tale ned om hendes shorts - tager genial hævn

Liv Portillio, der ejer DBL Jewellery, deler jævnligt videoer af, hvordan hun laver og pakker sine ordre. Det gør hun på det sociale medie TikTok, hvor hun har tilegnet sig en følgerskare på mere end 1,8 millioner personer. 

Hendes videoer er generelt populære, men særligt én af hendes videoer er gået viralt. I denne video fortæller hun om, hvordan en af hendes kunder har fået lavet en helt særlig halskæde. 

Den sønderknuste kvinde bestilte en halskæde, hvori navnene på de kvinder, som han havde være kvinden utro med, var indgraveret. Derefter fik kæresten halskæden i årsgave. 

På en tidligere video, som Liv har delt, har en af hendes følger kommenteret: "Min kæreste var utro, og jeg sender ham en halskæde med ALLE pigernes navne på," hvilket var Ashley, Genesis og Karen. 

I en video, der nu er blevet set mere end 3,6 millioner gange, forklarer guldsmeden, at kvinden ønskede at få indgraveret de tre navne samt parrets årsdag, 21. juni 2015, i halskæden. 

Derudover fremviser hun også ordrebeskeden fra kunden, der lyder således: "Han var utro med tre piger, så her er hans årsgave (han ved ikke, jeg ved det endnu)." 

Liv filmer også processen, hvor hun laver den bestilte halskæde, hvorefter hun viser det endelige resultat. Til sidst afslører hun, at kvinden endda har intentioner om, at kæresten skal have gaven 'foran hele sin familie, så han kan læse den højt'. 

Efter at have bemærket, at kvinden også have købt smykker til sig selv, runder hun videoen af med at sige: "Jeg kan ikke vente med at se hans reaktion."

@dbljewelry

Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 #jewelry #smallbusiness #couples #relationship #cheating #storytime #loveyou

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 #jewelry #smallbusiness #couples #relationship #cheating #storytime #loveyou

Siden videoen er blevet offentliggjort, er der mere end 830.000 personer, der har tilkendegivet, at de 'synes godt om' videoen. Derudover er der også mere end 4.400 personer, der har kommenteret videoen, hvoraf flere af dem bifalder kvinden for hendes idé. 

 "Hvis hun ikke optager det," skriver en person, mens en anden skriver: "Piger er så smålige. Jeg elsker det." 

"Jeg ville havne i fængsel, hvis min kæreste gennem 6-7 år var mig utro med en forbandet Karen," skriver en tredje person. 

En fjerde person skriver nærmest, at hun har respekt for, at kvinden er i stand til at holde det hemmeligt.

Læs også

Udefra ligner det en slidt campingvogn fra 80’erne - Indeni er det en luksus 1-værelses lejlighed

"Mængden af viljestyrke, der kræves for at holde disse oplysninger inde, indtil halskæden ankommer," skriver hun. 

 

Dagens Gossip