Jennifer har brugt 4,3 millioner på skønhedsoperationer: Nu advarer hun andre

Foto: Privat

En kvinde, der har brugt næsten 4,3 millioner kroner på skønhedsoperationer for at ligne Kim Kardashian, advarer nu andre mod at begå samme fejl.

Jennifer Pamplona, der er fra São Paulo i Brasilien, har gennemgået 10 indgreb på sine baller, fået fjernet fire ribben, tre brystoperationer og to næseoperationer.

På trods af de utallige operationer og øvrige indgreb, opfordrer hun nu andre kvinder til ikke at følge i hendes fodspor.

Læs også

Flyttede til et andet land, gjorde hende gravid og fik hendes navn tatoveret: 15 dage efter skete det utænkelige

"Jeg plejede at følge, hvad Kardashians gjorde dag og nat. Kim inspirerer mig stadig meget, og jeg har altid elsket, hvordan hun ser ud og hendes stil," sagde Jennifer i et interview med The Sun. 

"Men jeg synes, der er et stort problem med påvirkningen af Kardashians. Alle ønsker at ligne dem, så nu ser alle unge kvinder ens ud." 

"De har alle samme ansigt, næse og læber, men det vil ikke gøre dem lykkelige. Kirurgi er kun en del af løsningen. De har også brug for hjælp fra en psykolog," lød det også fra den brasilianske kvinde.

Foto: Instagram

Den 28-årige afslørede derefter, at en af hendes største fejl var, da hun begyndte at få såkaldte lip fillers. 

"Når du begynder at få visse procedurer - som lip fillers og Botox - kan du ikke stoppe. Du bliver nødt til at få dem for evigt," sagde hun. 

"Lip fillers gjorde mine læber så store. De var som to pølser snarere end to læber," udtalte Jennifer også til The Sun. 

Jennifer har nu indset, at det ikke er det værd at få udført plastikkirurgi. Hun har desuden også udtalt, at det er noget, der kommer med mange risici. 

Foto: Instagram

Derudover har hun også gjort det klart overfor det britiske medie, at de mange skønhedsoperationer og øvrige indgreb, hun har fået foretaget, ikke har rettet op på, hvordan hun har det indvendigt. 

"Jeg gik til disse operationer, som om det var en normal ting, som at gå i supermarkedet, men nu begynder jeg at mærke konsekvenserne af mine handlinger," lød det fra hende, hvorefter hun fortsatte:

"Jeg advarer piger. Hold jer fra operationer og indgreb, for beslutningerne er noget, der varer livet ud, og de løser ikke, hvordan du har det."

Læs også

James Price stopper i 'Cirkusrevyen': Her er årsagen

 

 

Dagens Gossip