Kvinde kigger i en ‘bamse-kasse’: Da hun kigger efter igen, får hun et kæmpe chok

Foto: Instagram

En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun kiggede ned i en kasse.

Brigette Brouillard har arbejdet på Second Chances Wildlife Center i Kentucky i årevis. Flagermus, egern og mange andre vilde dyr , der befolker deres centrum, generer ikke længere Brouillard. 

Men da amerikaneren i sidste måned kiggede ned i en kurv med bamser, blev hun chokeret.

Læs også

Tina Turner er død

"Jeg var så overrasket," sagde dyreeksperten i et interview med The Dodo. Fordi et dyr havde lagt sig til rette i kurven, pungrotten Yeti.

Den var kravlet ned i kassen, og kan ses til venstre på billedet.

Det lille væsen havde klogt placeret sig mellem de udstoppede dyr på en sådan måde, at det lignede et af dem. Brouillard var heller ikke helt i stand til at svare på spørgsmålet om, hvordan pelskuglen præcis var kommet dertil.

"Det er normalt, at pungrotter klatrer ind i vores hjem," forklarede hun. "Men det, der overraskede mig, var, at det lykkedes hende at kravle ned i kurven, fordi den var så høj.

Der er i øvrigt ingen tvivl om, at pungrotter også i fremtiden vil være i lokalerne på Second Chances Wildlife Center.

Yeti vil aldrig blive sluppet ud i naturen igen på grund af en række lidelser. Hendes vejleder synes, det er desto dejligere, hvor godt hun er faldet til.

"Jeg elsker, hvordan hun gemmer sig under dynen," siger Brouillard. "Nogle gange er hun helt under dynen, og andre gange kan man se hendes lille hoved og arme stikke ud, som et menneske ville være under dynen. Overordnet set elsker jeg, at hun føler sig så tryg og godt tilpas i sine omgivelser."

Læs også

Landmand troede han fandt fire killinger - viste sig at være noget helt andet

.

Dagens Gossip