Kvinde lavede vovet jule-væddemål: Det fortyder hun bittert nu

Foto: Kelsey Hall/Twitter

En 20-årig kvinde valgte at indgå et væddemål på Twitter, som hun siden har fortrudt igen og igen.

Et godt råd til alle på Twitter eller Facebook må være; indgå aldrig et væddemål med et socialt medier - du kan kun tabe.

Det har amerikanske Kelsey Hall lært på den hårde måde, efter den 20-årige studerende fra University of Alabama var så dumdristig at udfordre selveste Twitter. Det skriver Independent.

Den unge kvinde gik nemlig på det sociale medie, hvor hun delte et billede af sig selv i et juletræskostume, sammen med den vovede tekst:

- 1.000 retweets og så vil jeg have dette på til alle mine timer resten af semesteret.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Tydeligt overbevist om, at 1.000 personer aldrig kunne finde på at dele hendes tweet, valgte Kelsey Hall at slippe det digitale væddemål løs på Twitter, men sådan noget skal man ikke gøre.

For lynhurtigt tog masser af fremmede Twitter-brugere imod udfordringen, og siden opslaget blev delt 3. december, har det i skrivende stund fået hele 22.610  retweets.

Læs også

Kvinde sendte ildevarslende besked, før hun forsvandt sporløst: Nu er hun fundet død

Derfor stod det også hurtigt klart for Kelsey Hall, at hun skulle gennemføre resten af sit semester på University of Alabama iført et juletræskostume.

Undervejs forsøgte hun ellers at tale folk fra at retweete, da det stod klart, at hun var på vej til at tabe sit eget væddemål, men da nederlaget var en realitet, valgte Kelsey Hall dog alligevel at stå ved sit ord.

Derfor har hun nu flere gange mødt op til undervisning iført det efterhånden berømte kostume - til stor morskab for alle hendes medstuderende.

Læs også: Fyr troede, han tog et uskyldigt billede af kæresten: Sender det til mor, men glemmer fræk detalje

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip