Kvinde opdager, at hendes 'døde' mor er i live få sekunder før hun bliver kremeret

Foto: Privat

Datteren havde modtaget et dødscertifikat, der angav hjertestop som dødsårsagen. Kort tid inden kremeringen, opdager datteren dog, at hendes mor ikke er død.

En kvinde i Argentina blev chokeret over at opdage, at hendes mor stadig var levende kort inden, at hun blev kremeret. Det skriver Daily Mail.

Den 89-årige mor, der ikke er navngivet, blev indlagt på et privathospital i Resistencia, der er en by i den nordøstlige del af Argentina, efter at have beklaget sig over brystsmerter lørdag. 

Læs også

Emma blev gift med drømmemanden - men fik pludselig øje på uhyggelig detalje på bryllupsbilledet

Den efterfølgende dag udstedte lægerne på hospitalet et dødscertifikat til hendes 54-årige datter. Heri stod der, at den 89-årige kvinde var afgået ved døden som følge af et hjertestop. 

Da den ansatte ved krematoriet var ved at gøre klar til at føre den ældre kvinde gennem selve kremeringsovnen, formåede hendes datter at få sat en stopper det, da hun opdagede, at moderen fortsat viste livstegn. 

Det lokale politi sagde følgende til den argentinske vis: "Datter ankom kl. 8:45, hvor hun blev mødt af en læge, der fortalte hende om moderens død, efter at have fået et hjertestop, hvorfor hun blev sendt til krematoriet Velez Sarsfield Avenue, der skulle stå for begravelses- og kremeringstjenesten." 

Ifølge nyhedsmediet Info Veloz, bemærkede datteren kort inden selve kremeringen, at hendes mor fortsat viste livstegn. Det opdagede hun kort inden, at hun var ved at blive kørt ind i selve kremeringsovnen, hvorfor hun hurtigt bad medarbejderne om at stoppe det. 

Kvinden sendte derefter en besked til en af sine familiemedlemmer, hvori hun sagde: "Jeg ville bare fortælle dig, at mor stadig lever. Vi var i kremeringsrummet, og vi så hende vise livstegn. Nu skal vi til hospitalet."

Den 89-årige kvinde blev herefter sendt tilbage på privathospitalet, hvor hun blev indlagt på en intensivafdeling. Hendes datter har angiveligt anmeldt hospitalet til de lokale myndigheder, der har bekræftet, at de vil foretage en undersøgelse.

Læs også

Avis: Kasper Hjulmand løj efter Eriksens kollaps

 

 

Dagens Gossip