Kvinde klager over smerter i underlivet: På hospitalet gør lægerne chokerende fund i hendes skede

Foto: Shutterstock

En flok læger på et hospital på Tenerife har gjort et både bizart og forrykt fund oppe i en kvinde.

En både vanvittig og tragisk historie fra ferieøen Tenerife har med ét spredt sig til det meste af verden, efter en britisk kvinde, bosat på Tenerife, måtte en tur på hospitalet.

Kvinden havde et par dage forinden været i byen for at feste med nogle britiske venner, da hun dagen efter udskejelserne begyndte at mærke smerter fra sit underliv. Det skriver Mirror.

Da smerterne tog til, besluttede kvinden efter et par dage at opsøge et af øens hospitaler, hvor hun overfor en læge forklarede om problemet.

Læs også

Mor ville fejre sin søn med kage: Nu griner alle af den uheldige misforståelse

Kvinden blev efterfølgende undersøgt, og her gjorde de lamslåede læger et bizart fund. I kvindens skede fandt de nemlig en død skildpadde, som de hurtigt fik fjernet.

Den chokerede kvinde har siden fortalt, at hun ikke har den fjerneste idé om, hvordan skildpadden er havnet oppe i hende, og derfor gætter man på, at kvinden - uden sin vished - muligvis er blev udsat for en seksuel forbrydelse under sin bytur et par dage forinden.

Under alle omstændigheder er sagen nu blevet anmeldt og overdraget til det lokale politi, der har åbnet en efterforskning er forløbet. Kvinden har dog efterfølgende ikke ønsket, at sagen bliver fulgt til dørs.

Læs også

27-årig bilist blev stoppet af betjent - så opdagede han, at noget var helt galt: Nu advarer politiet andre borgere

Derfor forlyder det også, at politiet ikke går videre med efterforskningen.

- Hændelsen har fundet sted og rapporten er sand. Kvinden ved dog ikke, hvordan skildpadden er endt, hvor den gjorde, og vi ved det heller ikke, lyder det fra en talsperson fra politiet.

Det er ikke blevet offentliggjort, hvor stor en skildpadde, der er tale om, men efterfølgende har et lækket foto - der angiveligt viser det døde krybdyr - afsløret, at der ganske vist er tale om en mindre skildpadde, men ikke desto mindre en skildpadde af en hvis størrelse.

 

Dagens Gossip