Kvinde raser over naboer: “Jeg fatter det ikke”

Foto: Shutterstock.

Hun har valgt at dele sin historie, da hun ikke ved, hvordan hun skal håndtere den bizarre situation.

Takeaway-mad er en nem løsning, og derfor er det også de færreste, der gider at bøvle med leveringen, når der er pizza, burger eller andet takeaway på menuen.

Læs også

Han nægter at betale: Så vender de tilbage med alt affaldet

En kvinde blev for nylig skuffet, da hendes bestilling ikke dukkede op - årsagen kom dog som noget af et chok.

Hun har valgt at dele sin historie på sitet Mumsnet, hvor hun spørger om råd til, hvordan hun skal håndtere den bizarre situation. 

Kvinden forklarer, at hun får få dage siden bestilte en pizza hos sin lokale pizzaria. Hun modtog en besked fra stedet om, at maden var leveret, men da hun gik ud for at tjekke ved sin hoveddør, var der ingen pizza.

“Jeg ringede til dem og de forklarede, at den måtte være leveret ved det forkerte hus. Der er kun seks huse, og jeg ved, at de fire af dem ikke ville tage imod en forkert leveret pizza,” skriver hun. 

“Jeg fatter det ikke”

Samme dag gik hun ud for at smide affald i sin skraldespand, og her fik hun sig noget af en overraskelse.

“Jeg kunne se mine naboers små børn ude i deres have spise pizza fra en pizzabakke, hvor jeg bestilte mad fra,” forklarer kvinden.

Genrefoto: Shutterstock.

"Jeg har fået pengene retur fra pizzastedet, men jeg kan ærlig talt ikke fatte mine naboers opførsel,” skriver hun.

"Min mand har overbevist mig om ikke at gå over til dem, da det vil sætte gang i noget i mig, da de er meget larmende. Jeg har tidligere sagt til dem, at deres hund konstant gøede, og der fik jeg en verbal overfusning,” forklarer kvinden.

På Mumsnet spørger hun de andre brugere, hvordan de ville klare sådan en situation. Her er der forskellige bud på, hvad kvinden kan gøre.

“Måske ikke det bedste råd, men jeg ville bestille takeaway (uden at betale online) og sende det til deres hus. Flere gange,” skriver en.

"Jeg ville give dem kvitteringen og bede om at få pengene tilbage, det er tyveri," lyder det fra en anden.

Hvad ville du gøre i sådan en situation? 

Læs også

Mand lider af bizar lidelse: Laver pølser ud af banditten

 

 

 

Dagens Gossip