Kvinde ringer efter blikkenslager fordi hendes afløbsrør var stoppet: Så gør han chokerende fund

09/10/2023 15:06

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Afløbsrøret var ikke stoppet på grund af snavs.

Mest læste i dag

Greenleigh, en lille by i Australien, har de lokale ofte fornøjelsen af at se vilde papegøjer flagre omkring i nabolaget. 

Men hvad sker der, når disse naturskønne skabninger kommer i nød? Det fik Maryanne Gates for nylig at vide, da hun opdagede en regnbuefarvet vimpelparakit i en foruroligende situation.

Det er ikke usædvanligt, at papegøjer bygger reder i forskellige dele af boligområder, men denne gang valgte en ung parakit et afløbsrør som rede. 

Desværre viste det sig at være en farlig beslutning for den lille fugl, der sad fast og ikke kunne komme fri på egen hånd. "Jeg var allerede fuld af frygt," indrømmer Gates, da hun overvejer fuglens forestående skæbne, mens mørket sænker sig.

I et løb mod tiden indkaldte Gates både vildtbeskyttelsesbetjente og håndværkere fra Demetrius VVS og Jordarbejder. Gates troede, at håndværkernes erfaring med rør og tilgængelige værktøjer kunne være nøglen til en vellykket redningsaktion. 

Og hun havde ret. I en fælles indsats skar teamet røret over og reddede fuglen, der var både chokeret og dehydreret, men ellers uskadt.

Efter en nat til observation frigav Gates den unge parakit, der straks fløj tilbage til sin familie, formodentlig lidt klogere på valget af fremtidige redepladser.