Kvinde sælger sin afdøde babys vugge: Et par dage efter, vender køberen uventet tilbage

Nicolai Steinicke

61 uger siden

|

24/05/2023
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Valerie Watts fra Minnesota, USA, havde set frem til at blive mor i lang tid. Hun var gravid i niende måned og havde alt klar til sin søn.

Dagens topnyheder

Udstyr var købt og nu ventede hun bare på at den lille skulle komme. Men i dagene før terminen følte hun, at der var noget galt. Babyen bevægede sig ikke, som han plejede.

Det viste sig, at lille Noah døde i hendes mave, få dage før han skulle fødes. Valerie var knust.

Hun var ikke i stand til at komme af med alt, hvad hun havde købt til sin søn. Det var for smertefuldt. Børneværelset stod derfor urørt i over et år.

I maj 2014 besluttede Valerie at sælge vuggen. Det var et ekstra smertefuldt minde, da hun havde glædet sig så meget til at putte sin nyfødte søn i det.

En mand ved navn Gerald kom til gårdudsalget, Valerie organiserede, han var interesseret i krybben og spurgte, hvad Valerie ville få for den. De blev enige om en pris, og Gerald tog afsted med vuggen.    

Gerald vidste intet om, hvad der var sket, eller hvor meget vuggen betød for den dame, han havde købt den af. Han havde troet, den blev solgt, fordi hendes barn var vokset fra den.

Men Geralds kone fik en lille snak med Valerie under gårdudsalget og havde spurgt hende, hvor gammel hendes søn var. Valerie fortalte hende, hvad der var sket.

På vej hjem fortalte hun sin mand, hvad der var historien bag vuggen.

"På vej hjem besluttede vi, at vuggen skulle tilbage," fortæller Gerald til Fox9. Men han indså, at Valerie ikke ville have det, som det var. Den mindede for meget om sønnen, der aldrig fik lov til at sove i den. Så fik han en idé.

Han forvandlede vuggen til en dejlig stol, som Valerie ville få som et minde om sin søn. Et minde hun kunne beholde i huset og i sit hjerte. En uge efter gårdsalget vendte Gerald tilbage til Valerie med gaven.

Valerie blev meget rørt over gaven og begyndte at græde, da hun så, hvad Gerald havde gjort.

Herunder kan du se stolen som Gerald lavede.