Kvinde sagsøger kendt tøjfirma: Da hun tog kjolen af efter festen, fandt hun noget loddent i stoffet

Det var for meget at bære for den fine kvinde, der nu søger erstatning.

Når man står i butikken og skal købe tøj, hvad enten det er en jakke, nye bukser eller en kjole, så skal kvaliteten være i orden, samt prisen. 

Da det ikke er os alle der har råd til Hugo Boss eller Armani, så må vi sætte tæring efter næring og købe det bedste tøj, som pengepungen nu kan overskue.  

Læs også

Brud lader gæster hive hendes kjole ned og gramse løs, så hun kan få penge til bryllupsrejsen

Alligevel var det en ualmindelig skuffet Cailley Fiesel, der havde købt en kjole hos tøjfirmaet Zara i New York , skriver Metro.

Kjolen stank, da kvinden tog den på til fest
Da Cailley ville tage den nyindkøbte kjole på til fest, undrede hun sig over, at kjolen lugtede underligt, men lod som ingenting og tog afsted, da lugten hang ved i stoffet. 

Da hun ville gribe ud efter en løs tråd i jakkens syning, gik det op for hende. Det var nemlig ikke en tråd, men den lille pote af en død rotte, der var syet ind i jakkens stof, hvor den var blevet kvalt. 

Foto: privat foto

Tanken om at være taget til fest iført en kjole, der stank af død blev for meget for kvinden, der nu har lagt sag an mod tøjkæden, der natten efter at have kjolen på fik et kraftigt udslæt, som hendes egne læge beskrev skyldes en smittesygdom fra gnavere.

Foto: privat foto

Hun sagsøger derfor tøjfirmaet på grund af kjolens tydelige defekter og rotte-inficering, som det står i retsdokumenterne. 

En talsperson fra tøjfirmaet har udtalt, at det har modtaget sagsmålet og nu vil foretage en undersøgelse der skal fastslå, hvordan rotten blev syet ind i kjolen i første omgang. 

Læs også

Sarah laver kjole af kønshår fra sine fans

 

Dagens Gossip