Kvinde ser Burger Kings billede på nettet - slår straks op med kæresten

Nils Würtzenfeld

387 uger siden

|

15/02/2017
Viralt
Foto: Shutterstock/Instagram
Foto: Shutterstock/Instagram
En amerikansk mand dummede sig gevaldigt, da han kom til at afsløre sit utroskab over Instagram.

Dagens topnyheder

Det er dumt at være utro. Det er endnu dummere at være utro offentligt, men det bliver næppe dummere end at afsløre sit utroskab over et socialt medie.

Ikke desto mindre var det hvad en amerikansk mand fra Philadelphia kom til, efter han i hemmelighed havde været på Burger King med en anden kvinde end sin kæreste. Det skriver Someecards.com.

Dagen efter den hemmelige affære lagde manden mærke til et madfoto, som Burger King havde lagt op på sin Instagram-profil og af uforklarlige årsager, valgte manden at skrive en kommentar omhandlende besøget aftenen før.

- Min pige var seriøst 20 minutter om at bestille via jeres drive thru i aftes. Men burgerne var dog det hele værd, lød det i et svar til Burger King.

Uheldigvis for den utro mand, og heldigvis for hans kæreste, var denne besked dog synlig for alle – inklusiv hans noget overraskede kæreste.

Foto: Instagram

Straks fløj hun til tasterne og skrev i et svar til kærestens kommentar:

- Øh, undskyld mig, men jeg erindrer ikke, at jeg var af sted i går, eller at jeg overhovedet bryder mig om Burger King. Hvem taler du om?

Ikke længe efter skrev hun en ny besked med ordlyden:

- Ta’ din skide telefon!

Straks fik den utro kæreste travlt med at komme på en undskyldning, og derfor svarede han lidt efter:

- Du skal slappe af, jeg var bare sammen med @kitcass01 (et brugernavn, red.) og vi sludrede bare.

Foto: Instagram

@kitcass01 var én af den utro fyrs veninder, men endnu engang begik den knap så snedige mand en fejl ved at tagge veninden i det efterhånden helt skøre opslag.

For ikke længe efter meldte @kitcass01 sig på banen og gjorde det hele meget værre ved at skrive:

- Vær sød ikke at blande mig ind i det her.

Herefter eskalerede det skøre skænderi yderligere, og mens nogle brugere i tråden jublede over, at de er vidne til det digitale drama, endte kæresten med at skrive, at hun håbede, at burgerne var det værd, da de to er færdige med hinanden.

Foto: Instagram

- Var jeg seriøst lige vidne til et brud over Burger Kings Instagram? skriver en ukendt bruger, og indrammede dermed situationens vanvid meget godt.