Kvinde ser fremmed bil på hendes p-plads: Sedlen i forruden efterlader hende overrasket

Foto: TikTok

At have din egen faste parkeringsplads er en velsignelse for mange bilister, men det er normalt forbundet med betydelige omkostninger. Det kan være så meget desto mere irriterende, når man kommer hjem efter en hård dag på kontoret og finder en andens bil på parkeringspladsen.

TikTok-brugeren gotchya22 fra England befandt sig for nylig i en lignende situation. 

Der var nemlig en bil, der havde parkeret på hendes plads, da hun kom hjem fra arbejde, og havde efterladt en ‘fræk’ seddel til hende i forruden.

Læs også

Mette Frederiksen retter skarp kritik af dansk virksomhed: "Det kan jeg simpelthen ikke forstå, at de gør"

Heldigvis filmede briten den lidt anderledes situation, for senere at dele videoen på sin TikTok. På under 3 dage, havde over 1,5 millioner mennesker set videoen.

Klippet viser kvinden gå rundt om den Volkswagen Passat, vedkommende har parkeret på hendes parkeringsplads. Så går om til forruden hvor der sidder en seddel. Det skriver tag24.

På det håndskrevne stykke papir står der “Jeg knalder nabopigen - jeg er snart tilbage.” “Parkeringstyven” pyntede sin seddel med en slags signatur til sidst.

Foto: TikTok

Kort tid efter, at hendes video gik viralt, skrev gotchya22 i kommentarfeltet og afslørede, at manden var omkring 60 år gammel.

@gotchya22

Cheeky bastard #fyp #parking

♬ original sound - 🖤
Cheeky bastard #fyp #parking

Videoen har som forventet, fået en del mennesker i det humoristiske hjørne, til at kommentere: “Lol, han er i det mindste ærlig.” 

“Denne ene gang slipper han afsted med det.”

Læs også

Inflationen hærger over Europa, men i ét land er situationen en lidt anden

 

Dagens Gossip