Kvinde skal have 2. vaccinestik: Så kommer kæresten med vild trussel

Foto: Shutterstock.

Til at starte med troede hun, at truslen var en joke. Men det var det ikke.

I et online debatforum på mediet Reddit fortæller en kvinde, at hendes kæreste har truet med at slå op med hende, hvis hun får sit 2. vaccinestik mod Covid-19.

Læs også

Kvinde ammer i sin have: Få minutter efter banker det på døren

Til at starte med troede hun, at han jokede. Men det gjorde han ikke, skriver The Mirror. 

Hun fortæller, at de har været sammen i et års tid, og han kom med truslen, efter at hun havde fået sit første stik.

Som tiden er gået er han blevet mere og mere vaccineskeptisk, og nu ved hun ikke, hvad hun skal gøre. Hun føler sig klemt op i et hjørne.

Hun vil gerne blive hos sin kæreste, men hun har brug det andet stik for at fortsætte med sin uddannelse - og derfor har hun valgt at dele sit problem for at få råd.

Foto: Shutterstock.

“Jeg forsøger ikke at tale så meget om det med ham - bare for at undgå konflikter, da mange ting bliver til skænderier med ham, men han siger ting som, at det vil være skyld i fertilitetsproblemer hos mig, samtidig med at han siger, at han ikke vil have børn,” skriver kvinden.

"Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Jeg vil gerne være sammen med ham, og jeg er nervøs for, at han faktisk vil slå op med mig, hvis jeg får det andet stik.”

"Jeg har ikke sagt noget til ham eller spurgt, om han var seriøs, fordi jeg er bange for, hvad han så vil gøre. Jeg har ikke sagt noget til de mennesker, der står mig nær, da jeg frygter, hvad de ville sige.”

På Reddit er der ingen tvivl. Kvinden skal gøre to ting: Først skal hun få 2. vaccinestik, og efterfølgende skal hun slå op med sin kæreste.

Hvad synes du? Er det den rigtige løsning?  

Læs også

3-årig drengs ben kløede under familietur i IKEA: 72 timer senere fik han begge ben amputeret

 

 

 

Dagens Gossip