Kvinde slipper for at barbere ben igen: Har opdaget genialt trick

Foto: Shutterstock.com

Kvinden deler et genialt trick, hun har opdaget, og hun har nu besluttet sig for, hun aldrig vil barbere ben igen.

Der vil umiddelbart være mange kvinder, der vil nikke bekræftende til, at dette ikke altid er lige sjovt: Det er nemlig træls at barbere ben. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være enormt tidskrævende, hvilket naturligvis har fået mange til at udforske muligheden for at gøre processen nemmere.

Læs også

Mor føder baby i søvne: 'Det var virkelig skræmmende'

Og dette skulle der såmænd være en kvinde, der har formået, og hun har nu svoret, at hun aldrig vil barbere sine ben igen.

Kvinden står nemlig bag en mindre genistreg og deler sit geniale trick på TikTok. 

Hun er helt gået væk fra at bruge hverken skraber eller barberkniv. Kvinden bruger i stedet et meget atypisk værktøj til at barbere bentøjet, da hun i stedet bruger sandpapir.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det umiddelbart ikke lyder rart, men det er såmænd ikke slemt, forsikrer hun. Og så virker det endda.

@jules49of

New way to shave my legs! Thanks #accountantsoftiktok #lifehack #shaving #softskin #hairremoval #tryingnewthings #saywhat #noway

♬ original sound - user4357903546257
New way to shave my legs!  Thanks #accountantsoftiktok #lifehack #shaving #softskin #hairremoval #tryingnewthings #saywhat #noway

I klippet, der er delt af TikTok-brugeren Jules, bliver der fortalt, at hun begyndte at bruge sandpapir, efter at have set andre bruge det, hvorfor hun besluttede sig for selv at teste det. 

"Åh Gud, min hud er så blød, det er fantastisk. Og det virker," fortæller den begejstrede kvinde.

Skulle man tilfældigvis have sandpapiret ved sin side, så er det vigtigt, at du ved dette: 

Du skal sørge for at have fingre i det finkornede sandpapir, da du ellers vil opleve stor smerte.

Jules fortæller, at hun bruger "korn 600", der er en type af sandpapir, som altså har gjort underværker for Jules og sine ben.

Læs også

Den ultimative 'Friends'-oplevelse: Overnat i Monica og Rachels lejlighed