Kvinde tager på første date med mand: Så tager det en kæmpe drejning

Foto: TikTok

Dates over dating-apps, bliver mere og mere populært. Det var også tilfældet for en ung kvinde fra Arizona, efter sin første date med en mand fra dating-appen Hinge.

På din TikTok-konto fortæller Gabriella Miller til sine følgere om hendes katastrofe første date - og efterlod også dem målløse.

Og det hele startede så godt! Der var “god mad, gode drinks”, hun kunne godt lide restauranten, fortæller hun i en af hendes klip. Det skriver tag24.

Læs også

Regeringen melder ud: I 2023 bliver det forbudt

Men så begyndte den unge mand pludselig at udøse sit hjerte for hende - og der begyndte det at gå over hendes grænse.

Faktisk fortalte han “hele historien om sit liv, alt dramaet i hans familie og om moderen til hans barn.” på første date.

Efter de havde spist, stod det, stod det klart for Gabriella: Der kom ikke til at være nogen anden date.

Efter maden, valgte manden at fortælle, at det var hans fødselsdag i dag, og han ville gerne på en stripklub med nogle venner for at fejre det, der havde hun svært ved at afslå invitationen.

“Så han tager mig med på stripklub, hvilket er noget mærkeligt til en første date. Det er bare ikke passende. Men at være den som jeg er - så tog jeg afsted.”

Men så snart at de to var ankommet til stripklubben, ved stemningen kun mere mærkelig. 

Kort efter deres ankomst, kom en servitrice hen til gruppen, og fortalte Gabriella, at hendes date var stamgæst på klubben.

Næste morgen skrev manden en sms til hende.

Han skrev: “ Jeg kan virkelig godt lide dig, og at vi skal være sammen,” fortalte hun sine følgere i en video på TikTok og rystede på hovedet.

Læs også

Danske feriegæster modtog pludselig chokmeddelelse fra Detur

 

Dagens Gossip