Kvinde vejede 160 kilo og havde dårligt selvværd: Nu har hun tabt 70 kilo og er uigenkendelig

Skrevet af Nicolai Steinicke

39 uger siden

|

26/08/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ikke kun hendes selvtillid var i kælderen, da hun vejede 162 kilo. Den helt normale hverdag gjorde det svært for Chantelle Sisco (21) fra Queensland.

Dagens topnyheder

Den unge mor havde ofte problemer med at følge med sin søn Ace (2) - bogstaveligt talt. Men så, for omkring to år siden, begyndte hun at tabe sig med konditionstræning. I dag er Sisco uigenkendelig.

"Jeg hadede den måde, jeg så ud på Jeg følte mig meget utryg, hver gang jeg gik ud af huset og var så uegnet, at jeg havde svært ved selv at gå en fem minutters gåtur. Det var virkelig demoraliserende," fortæller australieren til Newsweek.

Denne træningsform handler om at forbedre din udholdenhed. Den dengang 162 kilo tunge kvinde startede med blot fem minutters gåture. "Nu løber jeg i en time, og det tog mig omkring fire måneder at begynde at se resultater fra løb hver dag."

Det gav hende selvtillid og motiverede hende til at fortsætte. I dag vejer den 21-årige godt 70 kilo mindre. Brugere kan få en idé om transformationen på TikTok og Instagram.

Moren har tre råd, som fungerede for hende som hun deler på sine sociale medier: 

  • At være konsekvent
  • Behøver nødvendigvis ikke at give afkaldt på de søde ting, men hold øje med portionerne.
  • Start stille ud med øvelser du kan lide. Det nytter ikke noget at starte for hårdt og miste motivationen tidligt.

Herunder kan du se en af Chantelles TikTok-videoer og se hendes rejse.