Kvinde ville kæle med kænguru-unger: Det kom hun hurtigt til at fortryde

14/09/2023 13:48

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Twitch
Foto: Twitch
Optagelser viser det øjeblik, en Twitch-streamer blev angrebet af en kænguru, efter at hun prøvede at klappe den på en stream.

Mest læste i dag

Hvis du ikke har set optagelserne af en muskulus kænguru med gigantiske kanoner, som dukkede op på TikTok sidste sommer, så lad det tjene som en advarselshistorie for, hvor meget magt disse dyr kan have.

Dengang forklarede en Redditor: "Det er ældre mandlige kænguruer, der får markerede arme.

Dengang forklarede "Når de bliver ældre, bliver det sværere for dem at hoppe, så de understøtter deres kropsvægt med deres arme, mens de traver, og deres bevægelser er lidt som push-ups, hvilket resulterer i massive armmuskler." Redditor: "Det er ældre mandlige kænguruer, der får jacked arme.

Ud over deres massive våben bruger kænguruer deres knivskarpe kløer, når de angriber - men de har en tendens til kun at gøre det, når de føler sig truet eller er overbeviste om, at du tilbageholder mad fra dem. Det skriver Unilad.

Dette er grunden til, at eksperter foreslår, at du holder afstand, hvis du nogensinde støder på en (især hvis de har arme som denne) - råd, Thai Twitch streamer, justketh ikke fulgte.

Ganske vist var disse kænguruer ikke helt så hengivne som de andre, men de pakkede stadig en punch ... bogstaveligt talt.

Justketh lavede en livestream i hvad der så ud til at være en slags dyrepark.

Hun sad sammenkrøbet på gulvet og snakkede med og klappede dyrene, da den ene pludselig blev voldelig - tog et smæk på streameren og kameraet.

Faktisk gik justketh tidligere i år også viralt efter at være blevet jagtet af en vred mand, da hun nægtede at sidde sammen med ham ved en pool.

Det kan du se et klip af herunder.