Kvinde vinder usædvanlig retssag: Nu kan hun få børn med sin døde kæreste

Foto: Facebook

En ung kvinde har vundet retten til at få børn med sin partner, selvom han er død.

23-årige Ayla Cresswell vandt fredag en retssag, som giver hende lov til at bruge sin afdøde kæreste Joshua Davies sæd, så hun selv kan skabe den familie, som de to sammen drømte om, da han stadig var i live.

Det skriver The Sun.

Parret havde planer om, at de to skulle giftes og have tre børn sammen på sigt. Ifølge Ayla Cresswell var det kun et spørgsmål om tid.

Foto: Facebook

- Joshua talte ofte om at få børn med mig. Jeg tror, at han ville være meget stolt af, at jeg blev deres mor, siger Ayla Cresswell.

Så da Joshua Davies pludselig døde i august, gik australske Ayla Cresswell straks i retten for at sikre sig, at hans sæd blev holdt brugbar.

Læs også

Lina hørte en lyd fra etagen ovenover - fik et chok, da hun så sine to børn ligge indsmurt på gulvet

- Joshua fortalte mig, at han var meget spændt på udsigterne til at blive far, og vi talte ofte om at få børn og hvordan, det ville påvirke vores liv. Det er min ærlige overbevisning, at det er dette, Joshua ville have ønsket, siger Ayla Cresswell.

Foto: Facebook

Det unge par havde været sammen i to år, da Joshua Davies døde. Hans forældre bakkede op om Ayla Cresswells ønske om at skabe deres egen familie, selvom han ikke længere er i live.

- Selvom Joshua aldrig overvejede disse omstændigheder, tror jeg bestemt, at han ville være stolt af, at Ayla fik hans børn, siger faderen John Davies.

 

Dagens Gossip