Kvindelig chef mobbede 17-årig til selvmord: Kastede burgere efter ham

Foto: Shutterstock

En 21-årig kvinde er blevet anklaget for uagtsomt manddrab efter at have mobbet og kastet hamburgere 17-årig kollega, der efterfølgende tog sit eget liv.

Alle kender nok til at man kan pjatte med sine kollegaer til et vist punkt, så længe man holder sig inden for grænserne, men hvad sker der egentlig, når de bliver overtrådt?

For den 21-årige Harley Branham er konsekvensen meget alvorlig. Hun er nemlig blevet anklaget for uagtsomt manddrab, efter hendes kollega 17-årige Kenneth Suttner begik selvmord, skriver Metro

Som chef på den lokale burgerbar i byen Glasgow i Missouri, USA tvang den 21-årige sin kollega til at lægge på maven på gulvet og skure gulvet med håndkraft. 

Læs også

Forfatter: Når medarbejderen går ned med stress, så fyr chefen!

Harley Branham kunne også finde på at kaste burgere efter den 17-årige, hvis han lavede dem forkert. Den hårde og kontante adfærd fik angiveligt den 17-årige til at tage sit eget liv i december sidste år. 

Nu har en jury hørt anklagerens påstand om, at den 21-årige kvinde er den primære grund for Kenneth Suttners selvmord. 

Familien til den afdøde teenager er tilfredse med anklagerne og sagde i en udtalelse til pressen, at ‘det var på høje tid, at mobning kom frem i dagens lys’.

Selv nægter Branham alle anklagerne mod hende, og at hun var den primære årsag til Suttners selvmord. 

- Der er mange fra Dairy Queen (fastfood restauranten, red.) der siger, at det var min skyld, at han begik selvmord, men jeg forstår ikke, at det skulle hænge sammen på den måde, sagde hun ved en tidligere afhøring. 

Læs også

17-årig fyret af SuperBrugsen: Glemte at betale 5 kroner for personalekaffe

Det er burgerkæden Dairy Queen, der har været centrum for sagens grove mobning af Suttner. I en udtalelse udvier kæden sympati med Suttner familien, og har lavet at undersøge sagen nærmere, imens at de har valgt at fyre den 21-årige chef.  

Hvis juryen finder Harley Branham skyldig, så kan hun se frem mod 4 års fængsel. Men sagen stopper ikke her, da også den lokale skole og burgerkæden bliver holdt ansvarlige. 

En 15-årig dreng blev også mødt af sin plageånd på vej hjem fra skole, hvor mødet endte i et blodigt overfald

 

Dagens Gossip