Lærer delte ved et uheld 'privat' lydfil med sine elever: Er det, hvad jeg tror, det er?

Foto: Instagram

En lærer kom ved et uheld til at ligge en optagelse af en 'privat' lyd ud sammen med et opgaveark til sine elever.

De fleste kan ikke fordrage lektier. Hvad end man stadig går i skole, eller man bare har fået besked på at gennemføre et langtrukkent kursus, så er der sjældent meget sjovt ved at lave lektier. Medmindre man går til samme franskundervisning som Mia Moore.

Moores lærer har nemlig tilføjet en lydoptagelse til klassens fransklektier, som nok ikke var beregnet til at blive delt, da man kan høre, hvad der lyder som en ordentlig prut.

Læs også

Afslører: Du har brugt din lynlås forkert hele livet

Franskeleven har i en 'historie' på sin instagramprofil (@the_mi_amor), som kunne ses af hendes mere end 1100 følgere, forklaret hvordan hun opdagede lyden, og videoen formåede hurtigt at sprede sig på nettet. Se den her.

Foto: Instagram

Hun starter videoen med at sige: "Okay så, jeg er i den her fransktime, og der er det her læringsværktøj, som vi har, hvor der er lyd med spørgsmålet, og så svarer vi ved at skrive."

Hun fortsætter: "Normalt er spørgsmålene sådan tre sekunder lange, og så vil man skrive sit svar" og viser et eksempel på et spørgsmål, der bliver læst op på fransk på cirka tre sekunder, hvorefter hun filmer på et spørgsmål, hvor lydfilen er en del længere. 

"Så hvad der er interessant omkring den her er, at den her er to minutter og 13 sekunder, og det er alt sammen stilhed, indtil den her del," forklarer hun og viser, at der er en del til slut i lydfilen, hvor der tilsyneladende er en høj lyd. 

Efter lidt dramatisk ventetid på nogle sekunder, mens 'spørgsmålet' bliver indlæst, hører man en lyd, som til forveksling lyder som en stor prut. 

Videoen blev hurtigt delt på de sociale medier, og mange kommenterede på videoen, og den originale profil for snackmærket 'Slim Jim' skrev blandt andet: "Gad vide hvad svaret er på det spørgsmål?"

En anden foreslog et modsvar og skrev således humoristisk: "Svar med en højere prut, etabler dominance."

Andre stillede i stedet spørgsmålstegn ved, om det overhovedet var en prut, og en skrev for eksempel: "Det er bare lyden en iMac laver, når den ikke vil lade dig trække og 'tabe' noget. Det er 'niks, det kan du ikke gøre' lyden."

Om det i virkeligheden var en prut eller ej, er det kun Moores lærer der kan svare på, men det er i hvert fald underholdende.

Læs også

Verdenskendt popsanger sagsøgt for voldtægt

 

 

 

Dagens Gossip