Verdenskendt popsanger sagsøgt for voldtægt

Foto: Shutterstock

Den succesfulde popsanger, sangskriver og skuespiller, Chris Brown, er blevet sagsøgt for at have bedøvet og voldtaget en kvinde.

En for offentligheden anonym anklager omtalt som 'Jane Doe' har sagsøgt popsangeren Christopher Maurice Brown (bedre kendt som Chris Brown), som er bedst kendt for hits som 'No Air', 'Run It!' og 'International Love', men som også har arbejdet som danser, skuespiller og musikvideoinstruktør. 

Den 32-årige popsanger fra Virginia i USA har flere gange været omtalt af mindre heldige grunde, da han blandt andet blev dømt for at have gennembanket sin daværende kæreste, sangeren Rihanna, tilbage i 2009 og desuden blev idømt et års fængsel igen under sin prøveløsladelse i 2014, da han havnede i et slagsmål.

Læs også

Derfor vil Elon Musk betale privatperson 35.000 kroner for at lukke sin Twitter-konto

Nu er han endnu engang anklaget for en lovovertrædelse af særdeles grov karakter, da 'Jane Doe' altså har sagsøgt sangeren for $20 millioner (134 millioner kroner), fordi han angiveligt har bedøvet og voldtaget hende til en fest for cirka et år siden. 

Ifølge Unilad påstår den kvindelige anklager, at stjernen har voldtaget hende i et værelse på en yacht foran rapperen Diddys hus i Miami d. 20. december 2020.

Chris Brown / Foto: Shutterstock

'Jane Doe' har forklaret, at hun snakkede med en ven over 'FaceTime', da Brown tog telefonen og inviterede hende til Miami, hvor hun angiveligt mødte ham på hans yacht, som var parkeret foran Diddys hus i den amerikanske solskinsby. 

Her har sangeren angiveligt spurgt hende, om hun ville have en drink, hvilket hun havde svaret 'ja' til. TMZ skriver, at der i søgsmålet står beskrevet, at 'Jane Doe' derefter fulgte med Brown ind i køkkenet på yachten, hvor hun fik en allerede blandet drink i en rød plastikkop. 

Kvinden, som beskriver sig selv som model, koreograf og musicalartist, har desuden forklaret, at det først var ved genopfyldningen af drinken, at hun begyndte at opleve en "pludselig uforklarlig ændring i bevidstheden," og hun har beskrevet, hvordan hun blev "desorienteret, fysisk ustabil og begyndte at falde ind og ud af søvnen."

Hun anklager Brown for at have bedøvet hende med drinken, for herefter at have ført hende ind i et soveværelse og nægtet hende at forlade rummet, hvorefter han angiveligt fjernede hendes bikiniunderdel og begyndte at kysse hende, selvom hun sagde fra.

Han har angiveligt fortsat med en fuldbyrdet voldtægt og ejakuleret i hende, hvorefter han ifølge hende rejste sig op og sagde "jeg er færdig."

'Jane Doe' anklager ydermere sangeren for at have ringet til hende dagen efter og tvunget hende til at tage en fortrydelsespille, hvilket hun indvilligede i. 

Hendes advokater, Ariel Mitchell og George Vrabeck, har udtalt, at hun ikke gik til politiet dengang, fordi hun følte sig ydmyget. De to advokater har desuden lagt vægt på, at de er "fastbesluttet på at lade ofre blive hørt" og opfordrer derfor eventuelle vidner til at kontakte dem.

Den angiveligt voldtagede kvinde sagsøger altså nu stjernen for en enorm sum penge som erstatning for den smerte og stress, som hun har gennemgået på grund af hændelsen. 

Hverken Brown eller hans repræsentanter har udtalt sig offentligt om sagen.

Læs også

Joe Biden advarer Ukraines præsident: Krigen i Europa lurer måske lige om hjørnet

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip