Leder du efter den perfekte kæreste? Dette stjernetegn passer bedst til dig

04/01/2017 14:45

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er din drømmemand stenbuk, krebs eller skytte? Her kan du se hvilke stjernetegn der passer sammen.

Mest læste i dag

Leder du efter manden i dit liv? Og i tilfælde af at du har fundet ham - er du så nysgerrig efter, om han nu også er den rette? Vi har lavet denne guide over hvilke stjernetegn der passer sammen.

Bare rolig. Der er nemlig hjælp og hente i dit og hans stjernetegn.

Det ikke ligegyldigt, om din drømmemand er fisk, vægt eller vandmand. Der er nemlig stjernetegn, som vi hver især passer godt sammen med, ligesom der er stjernetegn, som vi bør undgå i jagten på den eneste ene.

Så find dit eget sjernetegn, læs hvilken mand der passer perfekt til dig og husk så at spørg efter hans stjernetegn, før telefonnummeret, næste gang du støder på en potentiel drømmemand.

Stjernetegn der passer sammen

VÆDDER
Du matcher med:

Krebsen: Krebse-manden meget tiltrukket af vædder-kvindens store energi. Han nyder udfordringen ved at date den komplekse vædder og får det bedste frem i hende. 

Fisken: Han-fisken er meget opmærksom på hun-vædderens følelser, ligesom han er troværdig og reel overfor hende.

Du matcher ikke med:

Tvillingen: Tag ikke fejl - selvom passionen og lidenskaben er der, så er tvillingen for følelsesmæssig en type for vædderen.

Løve: Hanløven er for intens og dominerende for den uafhængige og følsomme vædder. De to vil aldrig passe sammen.

TYR
Du matcher med:

Tyren: Tyre-mænd og kvinder er skabt til at være soulmates, da de fungerer på fuldstændig samme passionsniveau.

Krebsen: Han-krebsen kan imødekomme og opfylde den kvindelige tyrs meget følelsesmæssige behov. De fuldender hinanden, og trives gennem hinandens høje følelsesmæssige energier.

Du matcher ikke med:

Løven: Hanløven er for krævende for tyren, der har behov for frihed. Han vil sandsynligvis blive træt af hendes afslappede livsstil, og hun vil ikke kunne leve med hans konstante behov for stimulation. 

Skytten: Den kvindelige tyr har intet til fælles med skytte-manden. Hun er for afslappet, og han er for enerådig.

TVILLING
Du matcher med:

Krebsen: Krebsen er på udkig efter den eneste ene, og det samme er tvillingen. Derfor er de begge romantisk anlagt og forstår hinanden.

Vægten: Både vægten og tvillingen nyder i den grad fysisk og psykisk stimulation. Derfor vil de aldrig blive trætte af hinanden. Han er selvstændig, og hun er fleksible – på den måde passer de godt sammen.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Tvillingen er for afslappet og optimistisk for den energiske skorpion. Han vil også let kunne blive jaloux på hende, ligesom hun vil få nok af ham. Tvillinge-kvinden kræver stabilitet.

Jomfruen: Den mandlige jomfru er alt for stille og afdæmpet for tvillinge-kvinden. Han vil derfor drive hende til vanvid.

KREBS
Du matcher med:

Vægten: Den mandlige vægt er stabil og selvsikker. Han kan godt lide balance i sit liv, og det kan krebsen give ham – og omvendt. De er nemlig på samme niveau, og han får krebsen til at føle sig sikker og tryg.

Tyren: En herre-tyr er robust og hviler i sig selv, og da krebsen i høj grad er meget i sine følelsers vold, er han dermed god til at få hende til at slappe af og komme ned på jorden.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Han er for passioneret og intens for krebsen. Desuden har de begge hang til jalousi, hvilket er en dårlig kombination.

Jomfruen: Både krebsen og jomfruen kan have svært ved at udtrykke sig, selvom de begge er meget passionerede. Dermed kan den manglende kommunikation blive en katestrofe for forholdet.

LØVENS
Du matcher med:

Tvillingen: Tvillinge-manden er en gentleman, der altid vil få løve-kvinden til at føle sig elsket. Han beundrer og er tiltrukket af hendes personlighed og sætter pris på hendes stædighed.

Skorpionen: Ligesom løve-kvinden så er skorpionen passioneret, men han kan ikke finde på at dominere sin løve-partner. Begge er loyale og tro mod hinanden.

Du matcher ikke med:

Vandmanden: Vandmanden giver sig for meget hen til hunløven, som er for stor en mundfuld for ham. Hun har brug for én, som kan give hende modspil.

Stenbukken: Han-stenbukkens frie natur passer ikke til løve-kvindes personlighed. Hun vil gerne dominere ham og ønsker, at han skal tilpasse sig hendes strukturer. Nogen som ikke ligger til stenbukken. 

JOMFRU
Du matcher med:

Vægten: Han-vægten er stålsat i sine overbevisninger og sine mål, og når han sætter sig for at få fat på jomfru-kvinden, er der intet, der kan stoppe ham. Det sætter hun pris på, og at han tilmed er omsorgsfuld overfor hende, gør dem til et super-match.

Stenbukken: Han-stenbukken er god til at få jomfru-kvinden ud af hendes ’skal’. Han lader sig ikke skræmme af hendes til tider stille og beskyttende natur. Når først hun giver efter for ham, vil hun åbne sig 100 procent og give sig hen til han-stenbukken.

Du matcher ikke med: 

Krebsen: Da både jomfruen og krebsen er meget sensitive, kan det være hårdt for dem begge at fungere som et par. Jomfruen har brug for en mere solid mand.

Fisken: Ligesom jomfruen er fiske-manden ikke typen, der beklager sig, og dermed vil forholdet mangle, at én af parterne til tider slår i bordet.  

VÆGTEN

Du matcher med:

Skytten: Modsat Vægten er den mandlige skytte er en fri fugl, men sammen fungerer dette match perfekt. Han er god til at åbne hendes sind, ligesom hun er god til at hive ham ned på jorden, når han er for højtflyvende. Sammen skaber de harmoni.

Løven: Både vægten og løven er utrolig loyale. Derudover er hun god for hans ego, ligesom han udfordrer hende med sit legende sind. Løven og vægten er sande soulmates.

Du matcher ikke med:

Stenbukken: Stenbukken er for fri og retningsløs for den målrettede vægt. Hun har ikke samme sans for eventyr og frihed, og ser det i stedet som dovenskab. Selvom de to umiddelbart har kemi, så dør den hurtigt.

Fisken: Den kvindelige fisk er ikke særlig tolerant overfor han-fiskens alt for følsomme natur. Han er alt for ærlig og åbenmundet til ham.

SKROPION
Du matcher med:

Stenbukken: Stenbukken er til tider skeptisk, men også meget tålmodig og det matcher perfekt med den flyvske og frygtløse skorpion. De to er perfekte i hinandens selskab, og den seksuelle kemi mellem dem er intet mindre end utrolig.

Løven: Skorpionen og løven trives gennem deres fælles passion. Han-løven tiltrækkes naturligt af skorpionen, og hun føler sig tiltrukket af hans loyalitet overfor hende. De to er virkelig gode sammen.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Et skorpion-par bør holde sig langt væk fra hinanden. De er nemlig alt for intense individuelt til at være et par, og bølgerne kan hurtigt komme til at gå alt for højt.

Tvillingen: Den mandlige tvilling er alt for romantisk anlagt for skorpion-kvinden. Hun finder ham for svag, og hun er for erotisk for ham. 

SKYTTEN
Du matcher med:

Vædderen: Både skytten og vædderen er meget sociale og udadvendte, og begge har de smag for eventyr. De elsker sjov og er lette at omgås, og fordi de minder meget om hinanden, så er de også et rigtig godt match.

Vandmanden: Det er ikke sikkert, at vandmanden og skytten holder for evigt som par, men de vil altid være forbundet, og han vil altid påvirke hende positivt. Deres seksuelle kemi er i øvrigt uovertruffen.

Du matcher ikke med:

Tyren: Tyren og skytten er desværre ikke på bølgelængde, da han er for jordbunden, og hun er for fri. Han har brug for stabilitet, mens hun har brug for eventyr.

Jomfruen: Den mandlige jomfru har brug for orden i sit liv, og det har skytten ikke tænkt sig at give ham. Hun lever i nuet, mens han er for eftertænksom.

STENBUK
Du matcher med:

Fisken: Fiskens sensitive natur er fjern fra stenbukkens ditto, men alligevel går de to rigtig godt i spænd. De supplerer hinanden perfekt, og han-fisken hjælper stenbukken med at give hende en fornemmelse af stabilitet og sikkerhed.

Jomfruen: Han er stenbukkens soulmate. Selvom de er forskellige, vil der unægtelig opstå en stor kærlighed mellem de to, da de to supplerer og fuldender hinanden perfekt.

Du matcher ikke med:

Løven: Hanløven er for stor en håndfuld for den kvindelige stenbuk, der søger efter andre ting i livet. Mens han har brug for at være dén, der løber med opmærksomheden, er stenbukken ikke klar til at træde i baggrunden.

Vædderen: Hun-stenbukken og han-vædderen kunne ikke være længere  fra hinanden. Han er for bekymringsløs og ubeslutsom for den målrettede og logiske stenbuk. Hun har i stedet brug for en partner, der sammen med hende kan se fremad i livet.

VANDMAND
Du matcher med:

Vægten: Både vandmanden og vægten er sociale og udadvendte, og mens han sætter pris på vandmandens behov for kreativitet og intelligent tænkning, nyder hun, at de to stimulerer og supplerer hinanden.

Tvillingen: Ligesom vandmanden er tvillingen charmerende, og sammen kan de som par tiltrække opmærksomheden fra et helt rum. Deres sexliv er fantastisk, og samtidig er tvillingen også god til at holde vandmanden på jorden, når der er brug for det.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Den mandlige skorpion er alt for jealoux og krævende for vandmanden. Omvendt er hun ikke villig til at lade sig tæmme.

Fisken: Fisken er ligeledes for krævende for vandmanden, der ikke har brug for alt for strenge rammer. Begge har de også brug for opmærksomhed, men modsat vægten supplerer de ikke hinanden som selskabets midtpunkt.

FISKEN
Du matcher med:

Krebsen: Ligesom fisken er krebsen passioneret, og begge er de i god kontakt med deres – og hinandens – følelser. Samme kan de være sig selv og finder tryghed i hinandens selskab. 

Stenbukken: Stenbukken lader sig ikke skræmme af fiskens manglende fokus og tendens til det drømmende og sorgløse. I steder giver han hende en tiltrængt tryghed og stabilitet. Samtidig kan han ikke stå for hendes positive natur, mens hun finder hans intelekt tiltrækkende.

Du matcher ikke med:

Tvillingen: Som tvilling er han desværre for seriøs til den flyvske fisk. Samtidig har fisken også let ved at lade sig såre følelsesmæssigt, og netop derfor er de to ikke et klogt match.

Vægten: Vægtens lidt for logiske natur passer ikke fisken, der i steder for fakta og argumenter lytter mere til følelser.