Lillesøster ønskede poptema til sin fødselsdag: Broren gav hende Kim Jung-un

Foto: Facebook, Vitor de Souzat.

Det er ikke altid, man som storebror sætter sig ind i nymodens popmusik. Det gjorde Vitor de Souza i hvert fald ikke, da hans lillesøster havde fødselsdag og mere end noget andet ønskede sig et K-pop-tema.

Engang var K-pop et typisk sydkoreansk fænomen, men musikken har spredt sine vinger og huserer nu i hele verden. I dag har de største sydkoreanske stjerner millioner af fans fra alle verdenshjørner.

Læs også

Vild video: Beskærer trætop i 100 meters højde, så sker der noget helt vanvittigt

En af K-poppens største fans er Emanuela fra Brasilien, der til sin fødselsdag ønskede sig et tema, der var inspireret af K-pop. Uheldigvis for lillesøster blev det storebror Vitor, der fik ansvaret for hendes fødselsdag. Han anede intet om musikken og tænkte, at det nok bare var noget fra Korea. Derfor besluttede han sig for at lave et tema baseret på Kim Jung-un.

Artiklen fortsætter efter opslaget

For at bevise sin status som den bedste storebror i Verden, oploadede Vitor billeder af lillesøsteren omgivet af den udsmykning, som han havde fået lavet. Til opslaget skrev han:

"I dag er det min søsters fødselsdag, hun er fan af K-pop. Jeg var ansvarlig for udsmykningen. Da jeg ikke kender disse bands, lavede jeg det mest berømte koreanske tema, jeg kendte til. Hun elskede det."

Opslaget er blevet delt på Facebook 83.000 gange, der er 38.000 likes og 16.000 kommentarer. Så Emanuela og Vitor er på baggrund af det koreanske tema selv blevet verdensberømte for en stund.

Om lillesøster Emanuela rent faktisk blev glad, det kan vi ikke sige noget om. Mon ikke hun tilgiver sin bror efter den store eksponering og de mange ekstra fødselsdagslykønskninger, hun har fået fra hele verden.

Læs også

Klam video: Ville bare slå en prut, men så sker det utænkelige

 

 

 

Dagens Gossip