Linda købte ind i Aldi: Fandt uhyggelig overraskelse blandt bananerne, da hun kom hjem

I bananerne gemte der sig en yderst ubehagelig overraskelse. Foto: Shutterstock

Der gemte sig noget helt andet i den pakke bananer, som Linda havde fået med hjem fra supermarkedet.

Hun greb blot et bundt bananer, der var pakket godt ind i en lille plastikpose, og tænkte ikke mere over den sag.

Men da indkøbene efter turen i supermarkedet Aldi skulle pakkes ud, så fik 67-årige Linda Pollard et kæmpe chok, der ikke foretog lige med det samme, skriver Derby Telegraph.

For i klasen af bananer gemte der sig en uanseelig blind passager i form af en brun skorpion, og så måtte Linda Pollard fra den britiske by Anstey Lane reagere hurtigt.

- Jeg troede, at det var en stor edderkop, da den kravlede rundt og gemte sig bag elkedlen. Jeg greb et glas og indså straks, at det var en skorpion. Jeg hamrede glasset ned og fangede den, og jeg var absolut rædselsslagen, siger Linda Pollard til avisen.

Læs også

Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

Hun havde oprindeligt ladet bananer ligge på køkkenbordet, indtil hendes søn havde taget en banan og brudt emballagen. Da Linda senere på eftermiddagen ville lægge resten af bananer på plads, så hun det krible og kravle over køkkenbordet.

I glasset havde den 67-årige bedstemor fanget en meget ubuden gæst. Foto: Shutterstock

Hun var bange for, at hendes barnebarn skulle blive stukket af den farligt udseende skorpion, hvis giftige stik kan forårsage rødme, hævelser og smerter - ligesom et hvepsestik.

LÆS OGSÅ: 'Mindst holdbar til' betyder ikke 'Smid mig ud!'

Da hendes søn kom hjem senere på eftermiddagen, tilkaldte han straks dyreværnet, der kunne fjerne den eksotiske og ubudne gæst.

Linda Pollard er dog stadigvæk i chok efter den rystende oplevelse, da hun tror, at flere krybdyr har sneget sig ind i hendes hus.

Læs også

Kongelige i pengeknibe: Kongehuset har gigantisk underskud

- Inden jeg går i seng, så kigger jeg stadigvæk under puden og giver sengetøjet en god rystetur. Jeg køber i hvertfald ikke bananer i pose igen, siger hun til avisen. Aldi i England har siden beklaget Linda Pollards oplevelse.

- Disse tilfælde er ekstremt sjældne, men kan forekomme helt naturligt med friske varer. Vi har undskyldt overfor Linda Pollard, lyder det fra en talsperson fra Aldi. Supermarkedskæden har siden sendt et gavekort på cirka 100 kroner hjem til Linda Pollard.  

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

 

Dagens Gossip