Lisa gjorde vildt fund: Har spottet Loch Ness-uhyret via Google Earth

Foto: Google Maps

Det sagnomspundne uhyre er atter blevet observeret - denne gang via Google Earth.

I mere end 100 år har adskillige personer hævdet, at de har set dét legendariske sø-uhyre, der eftersigende holder til i den skotske ferskvandssø Loch Ness.

Flere personer har sågar foreviget deres møde med ‘Nessie’ via mere eller mindre tvivlsomt fotografisk materiale, og nu har endnu en person et fotografisk bevis på sø-uhyrets eksistens.

Amerikanske Lisa Stout er nemlig den seneste person, der har opdaget det berømte uhyre - og endda uden at forlade sit hjem i Bellevue i staten Ohio. Det skriver Mirror.

Læs også

Et opkald kostede Michael 55.000 kroner: Har mistet hele sin opsparing

Den 31-årige kvinde, der i høj grad interesserer sig for myten om det kendte sø-uhyre, har selv forklaret, hvordan hun for nylig mistede sit job, og dermed pludselig fik en masse tid mellem hænderne. Derfor begyndte hun at tilbringe meget tid foran computeren.

- På grund af en nylig fyring fik jeg pludselig en masse tid. Igennem de seneste uger har jeg løbende søgt efter ‘Nessie’ og tilbragte omkring en time om ugen på Google Earth, lyder det fra Lisa Stout.

Ifølge Google er der hver måned hele 200.000 søgninger på Loch Ness-uhyret, ligesom flere benytter Google Maps til at lede efter det mystiske væsen.

Læs også

Hvad ser du på denne tegning? Drilsk illustration sladrer om din alder

For nylig har flere personer da også fremlagt fotodokumentation for at have set uhyret, men ingen af disse billeder er ifølge Lisa Stout overbevisende.

- Jeg havde set nogle af de seneste ‘Nessie’-observationer og tænkte, at jeg helt sikkert kunne finde et bedre billede af hende (Loch Ness-uhyret, red.), og det brugte jeg som motivation til at udfordre mig selv, fortæller monster-jægeren.

For en uge siden skete det så. Lisa Stout havde netop fulgt sin datter i skole, da hun kom hjem, tændte for computeren og begyndte sin søgen efter den mystiske kæmpe.

Læs også

Bilist kommer kørende, da han gør surrealistisk opdagelse: Kan du spotte den uforklarlige detalje?

- Sidste tirsdag klokken 9.45 havde jeg fulgt min datter i skole og begyndte at lede efter ‘Nessie’, da jeg faldt over en samling billeder, som Underwater Earth Contributor (en undervandsfotograf, red.) havde taget af et område nær Loch Ness Highland Resort i Fort Augustus, forklarer hun.

Billederne var taget som en del af Google Earth funktion Underwater Earth i den allernederste del af Lock Ness-søen - ud for The Highland Club i Fort Augustus.

Da Lisa Stout undersøgte billederne stivnede hun pludselig. For dér - på et af billederne kunne hun ane den karakteristiske lange hals stikke op af vandet, og via zoom-funktionen, kunne hun komme endnu tættere på den mystiske skikkelse.

Læs også

Kvinde klager over smerter i underlivet: På hospitalet gør lægerne chokerende fund i hendes skede

- Jeg opdagede, hvad jeg muligvis tror, er det væsen, der er kendt som ‘Nessie’ - eller i hvert fald noget, som er væsentlig bedre end de fleste af de ‘Nessie’-observationer, som beboere og turister rapporterer, lyder det fra den begejstrede kvinde.

Siden har The Official Loch Ness Monster Sightings Register - en officiel sider der registrerer og godkender observationer af uhyret - blåstemplet Lisa Stouts opdagelse som den niende observation alene i år.

Ifølge siden har der alt i alt været 1104 officielle observationer af Lock Ness-uhyret gennem tiden.

Læs også

Mand bliver låst ude af sit eget hus: Så går den vanvittige årsag op for ham.

Skulle man sidde og tvivl på Lisa Stouts historie, kan man selv gå på Google Maps og tjekke efter. Den er nemlig god nok.

Hvis man søger på ‘Monastery Tower, Love Ness’, havner man lige ned til søen, og hvis man herefter trækker det lille ‘person-ikon’ ud i vandet og bevæger sig lidt rundt i vandoverfladen, vil det karakteristiske monster pludselig dukke op. Her man brug for lidt hjælp, kan man eventuelt følge dette link.

Hvorvidt der rent faktisk er tale om Lock Ness-uhyret, noget andet eller om det er en snedig spøg fra Googles side, videns ikke, men om ikke anden - god jagt!

 

Dagens Gossip