Mand bliver låst ude af sit eget hus: Så går den vanvittige årsag op for ham.

Foto: Twitter

En mands intelligente dørklokken viste sig alligevel ikke at være så intelligent, da han pludselig blev låst ude af sit hus.

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man i dag kan få af teknologiske ‘gadgets’.

Én af disse digitale dingenoter, som man ikke anede, man havde brug for, er en video-ringeklokke, der giver ejeren af huset mulighed for at se, hvem der står på den anden side af døren og vil ind.

‘Det er jo ligesom en dørspion’, tænker du måske, men nej - flere af de højteknologiske ringeklokker har nemlig nogle avancerede funktioner, som eftersigende skulle gøre dem rigtig smarte. Det skriver Mirror.

Læs også

27-årig bilist blev stoppet af betjent - så opdagede han, at noget var helt galt: Nu advarer politiet andre borgere

En af de moderne ringeklokker hedder Nest Hello Video Doorbell, og med den kan man blandt andet bede dørklokken om at låse døren automatisk, hvis video-klokken ser et ansigt foran døren, som den ikke kender.

Omvendt kan man også bede dem om at låse døren op, når et genkendeligt medlem af familie er på vej ind i huset.

Samtidig kan man hente en app til sin telefon, så man via sin mobiltelefon kan se, hvem der står foran døren - og om det er nogen, man gider lukke ind.

Læs også

Åh nej! Nu stiger prisen på øl med raketfart

Men som med rigtig meget avanceret videnskab, så kan selv de miste fejl og misforståelser hurtigt spænde ben for den ellers topmoderne teknologi.

Det skete for nylig for en amerikansk husejer, som netop havde anskaffet sig en Nest Hello Video Doorbell og havde installeret den til at låse døren for fremmede, hvis ansigt, den ikke kunne genkende.

Tirsdag i denne uge blev den overraskede husejer dog låst ude af den avancerede dørklokke, der da pludselig ikke mente, at den kunne genkende ham.

Læs også

Glæd dig! 1. oktober vender legendarisk tv-program tilbage til skærmen

Manden var gået ud af huset et øjeblik for at se til sin søn, der legede i forhaven, men da han ville ind igen, blev han mødt af en låst dør.

Derfor besluttede han at tjekke app’en på sin telefon for at se, hvorfor klokken ikke kunne genkende ham, og hurtigt gik den sjove sandhed op for ham.

Da den højteknologiske dørklokke havde nemlig ikke aflæst sin ejers ansigt, men i stedet fokuseret på hans t-shit. Her optrådte nemlig et motiv af ingen ringere end Batman, og derfor havde geni-klokken valgt at scanne - og afvise - hovedet på den den kappeklædte hævner.

Læs også

Mand smidt ud af all-you-can-eat-restaurant: Han spiste for meget

Efterfølgende har den mandlige husejer delt den skøre historie på Twitter, hvor han går under navnet B.J.

Her skrev han:

- Min ‘Nest’-dørklokke låser automatisk fordøren, når den ser et ansigt, som den ikke genkender. I dag kunne den ikke genkende mig, så jeg gik ind i app’en for at efterforske det og…

Sammen med teksten har han vedhæftet et billede af sig selv foran den låste dør.

Siden den uheldige husejer delte opslaget på det sociale medie tirsdag, har mere end 32.000 liket twettet.

 

 

Dagens Gossip