Lisa skulle giftes med manden i sit liv: Aflyste brylluppet, da synsk kvinde gav hende en overraskende besked

Foto: Privat

Parret havde planlagt en kæmpe fest for at fejre deres kærlighed. Men kvindens overnaturlige evner fik Lisa til at droppe det hele.

Tre uger før sit bryllup besluttede britiske Lisa Marie Manso sig pludselig for at aflyse sin store dag. Hun havde snakket med en synsk kvinde, som havde sagt til hende, at hendes ægteskab ikke ville komme til at fungere.

Det skriver Metro.

Før konsultationen hos kvinden fru Rae, havde Lisa Marie Manso angiveligt taget sin vielsesring af, og hun havde ikke nævnt et ord om sit forestående bryllup.

- Jeg ville være sikker på, at jeg gjorde det rigtige, har den 28-årige kvinde efterfølgende udtalt.

Læs også

Ung kvinde gifter sig med stenrig 68-årig: Kigger i fotoalbum og opdager den chokerende sandhed

Derfor var Lisa Marie Manso efter sigende chokeret, da fru Rae begyndte at tale om hendes kommende ægteskab:

- Hun sagde, at skæbnen havde andre planer for mig. At mit bryllup burde komme senere og uden alle dikkedarerne. Hun forudså det som småt og intimt, ikke den store fest, som jeg havde planlagt, siger Lisa Marie Manso og tilføjer:

- Fru Rae må have set chokket i mit ansigt, for hun sagde til mig, at det ikke var en dårlig ting. At skæbnen havde andre planer.

Lisa Marie Manso var overrasket over fru Raes besked og forsøgte efterfølgende at slå den ud af sit hoved igen. Men til sidst begyndte hun at sætte spørgsmålstegn ved sine planer og indså, at det ikke var det, som hun ville.

Læs også

Ny forskning: Derfor skal du glæde dig over dine bumser

Omsider fortalte hun sin kommende mand Michael, at hun ønskede at udskyde deres bryllup. Fire måneder senere gik parret fra hinanden. Men Lisa Marie Manso er overbevist om, at hun gjorde det rette: 

- Jeg er så glad for, at jeg lyttede til hendes råd. Det kostede mig måske 6.000 pund (omkring 50.000 danske kroner red)., men jeg er overbevist om, at jeg ville være skilt nu, hvis jeg havde gennemført brylluppet, siger Lisa Marie Manso.

 

Dagens Gossip