Lisa spottede mørk streg på neglen: Nu advarer hun mod dette faresignal

Foto: Lisa Harrison Williams

En amerikansk negletekniker gjorde en skræmmende opdagelse, da hun lagde mærke til mørk streg på kundens negl.

Amerikanske Lisa Harrison Williams gjorde en skræmmende opdagelse, da hun for nylig havde besøg af en kvindelig kunde, som gerne ville have ordnet sine negle.

Da Lisa Harrison Williams så kvindens negle, lagde hun straks mærke til noget usædvanligt.

Det skriver Mirror.

Læs også

Hvis du ser dette mørke mærke på din negl, skal du straks gå til lægen

- Hun havde en mørk, vandret streg midt på neglen. Så snart, hun havde sat sig ned, sagde hun: Jeg har brug for en farve, der er mørk nok til at dække denne stribe, fortæller Lisa Harrison Williams i et opslag på Facebook.

Kvinden skulle have fortalt Lisa Harrison Williams, hvordan andre neglesaloner havde givet hende forskellige vurderinger. Nogle mente, at der var tale om mangel på kalk, mens en anden mente, at det var en blodvabel under neglen.

Men Lisa Harrison Williams fornemmede straks, at der var tale om noget mere alvorligt:

Læs også

25-årige Alex blev bidt af insekt: 'Jeg kunne mærke den bevæge sig under min hud’

- Jeg ønskede ikke at skræmme hende, men jeg sagde til hende, at hun straks skulle tage til læge. Hun ringede til mig i dag og fortalte, at det var aggressiv kræft, som allerede havde spredt sig til hendes lymfeknuder, skriver Lisa Harrison Williams.

Hun understreger, at hun har fået lov til at dele billedet af kvindens negl som en advarsel til andre:

- Vær sød at være opmærksom på abnormaliteter på dine negle. Underlige ændringer i dine negle kan meget sandsynligt være intet usædvanligt. Men sommetider kan det være tegn på en meget alvorlig sygdom. Vær sød at holde øje med dine negle - tæer og fingre - på dine kære ældre og dine kære, som ikke er i fysisk sand til at bemærke forandringer på deres negle. En tidlig diagnose kan gøre hele forskellen!, skriver Lisa Harrison Williams.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Ifølge den offentlige sundhedsportal sundhed.dk kan negleforandringer, der viser sig i form af udvikling af en mørk misfarvning under en negl være tegn på modermærkekræft. 

På sundhed.dk opfordrer man til, at du søger læge, hvis du har sorte eller brune pigmentforandringer under neglen, hvor der ikke er en kendt skade, da det kan være modermærkekræft.

Siden Lisa Harrison Williams delte sit opslag den 14. august er det gået viralt med 20.000 reaktioner, knap 90.000 delinger og mere end 7.000 kommentarer fra andre facebookbrugere.

Du kan læse hele hendes opslag lige herunder.

Nicole tog røven på sin bedstemor: Da den 78-årige pensionist gik i banken, fik hun sit livs chok

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip