Mand delte ‘pinlig’ video af sin kæreste på bar: Nu hyldes hun af kvinder over hele verden

Da kæresteparret først havde fået lidt at drikke, så skulle der danses til den store guldmedalje. Foto: Shutterstock

En ung fyr ville for sjov dele en pinlig video af sin kæreste. Nu griner hele verden af den sjove video.

Nogle dage skal man bare brænde lidt ekstra krudt af, når man er en ude og slå sig løs i nattelivet, også selvom at både bankkontoen, tømmermændene dagen efter og ens stolthed kan blive frygtelig ramt.

Men det kan være sjovt at se, hvordan andre mennesker kan få en tår for meget over tørsten og slippe sine normale hæmninger og bare slå sig løs.

Og det var præcis hvad den skotske Lauder McWilliams oplevede, da kæresten Taylor Reid slå sig løs på dansegulvet sidste weekend, skriver Mirror. 

Parret var ude på natklubben Bamboo i Glasgow, da Taylor Reid ville slå sig løs på dansegulvet, og det syn var for godt til at lade andre gå glip af. Derfor fandt Lauder McWilliams sin telefon frem og begyndte at optage kærestens svedige og funky bevægelser på gulvet, og delte videoen på Twitter.

Læs også

18-årig mand fra Hillerød risikerer 8 års fængsel: Forgiftede kollega med toiletrens

- I det mindste ved jeg, at jeg aldrig skal være urolig for at andre fyre kommer op til min kæreste med dansetrin som disse her, skrev Lauder McWilliams lettere drillende på Twitter, hvorefter hele verdenen kunne se kæresten i en skøn beruset dans, der nok ville få dommerpanelet i Vild med Dans til at falde ned af stolene.

Men så skete der noget, som Lauder McWilliams ikke havde forudset.

For siden han delte klippet af kæresten er den lille video blevet delt overalt på nettet, hvor kvinder fra alle dele af kloden kan genkende de fede dansetrin.

- Det er så meget mig, det der, skriver mange kvinder på Twitter, hvor videoen er blevet vist over 250.000 gange på blot en uge. Og det kommer bag på den unge mand, der aldrig har forestillet sig, at få så meget opmærksomhed.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

- Jeg havde kun et par følgere, så jeg troede bare at videoen vil blive delt mellem vores venner, så vi kunne grine lidt over hendes dansetrin.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville eksplodere på den her facon, og det er jo helt vildt hvor mange, der har set videoen og finder den ligeså sjov som vi gør, siger Lauder McWilliams til Mirror. 

Danske læger advarer: Hundredevis af kvinder har uhelbredelig sygdom i skeden - uden at vide det

Top 3 pinlige historier på Dagens.dk

Lagkagehuset - Da 28-årige Mie og 32-årige Jon Svendsen kort før nytår blev lækresulte, købte de flødeboller fra Lagkagehuset på Værnedamsvej i København. Da Mie satte tænderne i den lækre bolle, fik hun et chok. Hun troede nemlig, at Jon skulle til at fri - og dét med god grund.

5 pinlige hemmeligheder mænd aldrig fortæller kvinder om deres stådreng - Nu har en flok mænd imidlertid løftet sløret og fortalt om nogle af de både pinlige og besværlige prøvelser, som mænd ofte slås med, når deres enøjede ven pludselig rejser sig og går fra godmodig til genstridig. Her er fem pinlige ting, som mænd ikke fortæller til kvinder om deres stive pik.

Wozniacki fanget i pinlig brøler på Instagram, men nu trækker hun i land - For nyligt lagde Caroline Wozniacki et nyt billede op på Instagram, og straks begyndte lykønskningerne at strømme ind. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip