Mand dømt for at bolle med en bunke blade

Foto: Shutterstock

En 26-årig mand har fået en dom på otte ugers fængsel efter han dyrkede sex med en bunke blade.

Hændelsen skete på en parkeringsplads foran et hotel Premier Inn. Inde på en nærliggende pub, var der flere familier, der var i gang med at spise. De tilkaldte politiet, der hurtigt kom til gerningstedet.

Da den berusede mand blev konfronteret af hotelpersonalet trak han bukserne op og forsøgte at gemme sig i en nærliggende busk. Da politiet ankom kom han ud af busken og blev anholdt.

Hotellets personale udtalte sig ifølge en redegørelse fra retten.

"Vi så en hvid mand med bukserne nede, og vi kunne se hans penis. Der var intet mellem mig og manden, han var omkring en billængde væk fra mig. Han så ud som om, at han havde sex. På et tidspunkt råbte jeg til ham, hvorefter han sprang op, trak bukserne op og gemte sig i buskene."

Den dømte kunne ikke forklare sin adfærd, men skyder skylden på alkohol og kokain.

I forbindelse med afsigelsen af dommen, udtalte dommeren: "Der er blevet antydet, at cannabis kan have haft noget at gøre med det her. Tænk på dit liv. Sørg for, at du får hjælp."

Manden, der hed Michael Golsorhki, indrømmede forteelsen og er udover fængselsstraffen blevet pålagt at betale omkring 1.000 kroner i omkostninger. 

Læs også

Tragisk Halloween: Skræmte 5-årig dreng som løb ud foran lastbil

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip