​Mand finder hemmeligt rum under sit stuegulv: Tror ikke sine egne øjne, da han kigger derned

Foto: Shutterstock

En mand har i mange år gemt på et mystisk fund i sin stue. Nu er han endelig begyndt at udforske dens hemmelighed.

Da Colin og Vanessa Steer flyttede ind i deres drømmehus i Plymouth i det sydvestlige England i 1980’erne, anede de ikke, at huset gemte på lidt af et mysterie.

Der gik ikke længe, før de bemærkede, at gulvet gav sig et sted i stuen, men det var først, da Colin Steer senere ville lægge nyt gulv i huset, at han fandt ud af, hvad der gemte sig under brædderne. Det skriver Mirror.

For da først Colin Steer havde fået brækket både gulvet og strøer op og gravet lidt i jorden under huset, dukkede et stort hul pludselig op.

Under stuen lå nemlig en brønd.

Læs også

Bevæbnede røvere er ved at flygte med deres udbytte: Se nu hvad modig kvinde gør

Det var uklart, hvor dyb den gamle brønd var, men da Colin og Vanessa Steer på det tidspunkt havde tre små børn, besluttede de sig for at forsegle brønden, så ingen kunne falde i den.

Der skulle derfor gå mange år, før Colin Steer fik mulighed for at udforske mysteriet under sit hus, men da først børnene var flyttet hjemmefra og Colin selv var gået på pension, besluttede han sig atter for at grave ned til brønden for - bogstavelig talt - at nå til bunds i dens hemmelighed.

- Jeg har altid ønsket mig at grave den ud for at se, om jeg mon kunne finde en krukke med guld på bunden, så da jeg gik på pension, gik jeg i gang, har Colin Steer forklaret.

Læs også

Derfor skal du ikke falde i søvn med en ventilator i soveværelset

Derfor brød han igen gulvet op omkring brønden og fik efterfølgende installeret en lem i gulvet, så han altid kunne få adgang til hullet. Herefter begyndte Colin Steer at grave, og det skulle hurtigt vise sig, at brønden var meget større og dybere, end den overraskede husejer først havde troet.

Ved hjælp af en stige, en spand og en hel del tålmodighed, har Colin Steer nu arbejdet løs i dagligstuen i seks måneder, og undervejs begyndte også interesserede naboer at give en hånd med.

- Hullet var fuld af jord, men med hjælp fra naboer, er det nu lykkes os at grave over fem meter ned, forklarer han og tilføjer, at det dog ville have været lettere, hvis brønden havde befundet sig ude i haven.

Læs også

Kvindelig turist stiller sig i vejen for garder: Se nu hvad der sker

Undervejs har Colin Steer blandt andet fundet en genstand, som han tror, er resterne af et gammelt sværd.

- Det er en træ-ting, som sandsynligvis har haft en læderskede omkring sig, da man kan ane rester af systing. Derfor vil jeg gerne nå ned til bunden. Hvem ved, hvad der ellers gemmer sig dernede, lyder det fra briten, der ikke aner, hvor gammel brønden er.

- Vi har ingen anelse om, hvornår den blev bygget. Der kunne have ligget nogle hytter her, eller den kunne have tilhørt en gård. Jeg håber bare på, at kunne finde noget på bunden, der kan fortælle, hvornår den er bygget, lyder det fra den spændte mand, der indtil videre må væbne sig med tålmodighed for at finde ud af, hvad brønden i hans stue gemmer på.

 

Dagens Gossip