Mand havde voldsomme mavesmerter: Pludselig trak han dette ud af bagdelen

Foto: Privat

En 34-årig mand havde længe gået med mavesmerter, men han anede ikke, hvad årsagen til det var. Da han på et tidspunkt gik på toilettet, mærkede han dog noget mærkeligt mellem sine ben, og det gav ham et kæmpe chok.

Den 34-årige thailænder Duangchan Dachyodde, havde i noget tid gået med kraftige smerter i maven. Han valgte derfor at gå på toilettet, men kort efter, at han havde sat sig på kummen, mærkede han noget mod sin hud.

Læs også

Sue er mor til 3: Folk synes jeg ligner en på 25 år

Han kiggede derfor mellem benene, og så en lang gul orm, der strak sig hele vejen ned til vandet i toilettet. Den 34-årige Duangchan for derfor op fra toilettet i ren rædsel, og her fandt han ud af, at den gule orm kom fra hans anus.

Fem meter lang orm

Duangchan tog fat i den gule orm, og begyndte at trække den ud af numsen. Forståeligt nok var thailænderen meget overrasket, for han blev ved og ved med at trække, og der fortsatte med at være mere orm.

Den 34-årige Duangchan var noget overrasket, dan pludselig trak ormen ud. Privatofo

Til sidst kom den sidste del ud, og det lykkedes dermed Duangchan at få fjernet den fem meter lange bændelorm fra sin endetarm.

“Jeg kunne ikke forstå, hvor lang den var. Jeg blev ved med at trække, men den blev bare ved. Da jeg endelig fik ormen ud, målte jeg den, og den var fem meter lang,” lyder det fra den 34-årige thailænder ifølge Ladbible.com.

Der er formentlig flere

Duangchan tog den lange bændelorm ned til et hospital, hvor de fik identificeret den. De forklarede ham, at den var kommet af, at han havde spist råt kød.

Det gav mening for Duangchan, da hans livret er ‘Key Neua’ som er en krydret rå bøfsalat, der er populær i særlige dele af Thailand.

Lægerne mener, at der må have været æg fra bændelormen i det kød, som Duangchan havde spist.

Lægerne kunne også give Duangchan i dårlig nyhed, da de mente, at der højst sandsynligt ville være flere bændelorme i hans tarme.

Læs også

30 sekunder inde i første køretime: 18-årig blev stoppet og anholdt

 

 

Dagens Gossip