Mand klager over smerter i næsen: Du gyser, når du ser, hvad lægen trækker ud

Foto: Youtube

En 51-årig mands næsebor gemte på en virkelig klam overraskelse.

Det er mange menneskers værste frygt, at mikroskopiske parasitter og bittesmå krible-krable- dyr i al ubemærkethed får adgang til vores krop gennem diverse åbninger og efterfølgende tager ophold i vores indre.

For en 51-årig kinesisk mand blev frygten dog for nylig til virkelighed. Det skriver britiske Metro.

Den stakkels mand havde i 10 dage klaget til sin hustru over næseblod og smerte fra næsen, og pludselig fik parret travlt med at komme afsted på hospitalet.

Læs også

Haj bed mands penis af - nu er han død

Den skræmte hustru har nemlig fortalt, at hun en dag så noget ‘stikke ud’ af mandens næse, mens det bevægede sig. Da hun forsøgte at undersøge, hvad der gemte sig deroppe, var genstanden pludselig væk igen, hvorefter parret skyndte sig på Beihai People’s Hospital i det sydlige Kina.

Her gjorde lægen Liu Xiongguang sig klar til at fjerne, hvad der nu havde forvildet sig op i snudeskaftet på den 51-årige mand ved at føre en lang tang derop.

Der var dog ingen, der var forberedt på det syn, der ventede forsamlingen, da tangen blev trukket ud, men ‘noget’ i den anden ende.

Læs også

Skidt nyt for ‘Badehotellet’-stjerne: Må trække sig fra tv-serie

For yderst på redskabet sad en stor igle og snoede sig!

Den skræmmende ‘fangst’ blev fanget på video af en sygeplejerske, som ifølge Liu Xiongguang ‘næsten faldt om af skræk’, da hun så den blodrøde igle.

På videoen ser man også, hvordan den 51-årige mand stirre med både fascination og frygt på den ulækre igle, der i 10 dage boede i hans næse.

Læs også

Hit eller skidt? Hør Helmigs nye VM-sang

Det er uvist, hvordan den store igle har forvilde sig op i næseboret på den stakkels mand, men man mener, at det er sket under en svømmetur i en flod. Ferskvandsigler kan nemlig ubemærket snige sig ind i både munden og næsen på mennesker, hvorefter de lever af at suge blod fra den intetanende person.

Du kan se den yderst klamme video herunder:

Revolting moment doctor removes large leech from man's nose

 

 

Dagens Gossip