Mand lider af bizar lidelse: Laver pølser ud af banditten

Foto: Shutterstock.com

En mand måtte søge lægehjælp, fordi han lavede 'pølser ud af banditten' og begyndte at lide af 'rektal ejakulation'

I løbet af en periode på to år, bemærkede den 33-årig mand en række besynderlige problemer, hvilket omfatter fækalt stof i sin urin, og at en 'betydelig mængde' urin og sæd passerede fra hans anus.

Efter at have oplevet smerter i sine testikler i næsten en uge, besluttede han sig for at søge hjælp, da han ønskede at få svar på, hvad der var galt.

Læs også

Forfærdeligt angreb mod børnehave: 3 døde og 6 sårede

Ifølge en rapport, der er blevet offentliggjort i det medicinske tidsskrift Cureus, viste tests, at han havde en urinvejsinfektion samt et problem med sin endetarm.

En CT-scanning viste, at han havde en 'gasfyldt struktur', som yderligere tests viste, var noget, der kaldes en fistel, hvilket er en abnormal forbindelse mellem hans urinrør og endetarm, som naturligvis ikke skal være der.

Tilsyneladende var det denne forbindelse, der blandt andet forårsagede, at han oplevede, at der kom sæd ud af hans anus.

Lægestaben arbejdede dernæst på at finde årsagen til problemet, hvor de blandt andet udelukkede mulige infektioner såsom tuberkulose og inflammatorisk tarmsygdom.

Manden nægtede også, at han havde lidt nogen form for rektal traume eller penetration, eller at han tidligere havde gennemført en eller flere maveoperationer.

Til sidst opdagede de, at han havde været tre uger i koma, efter forgiftning fra kokain og phencyclidin (PCP) to år tidligere. Det var omtrent samme tid, at han første gang begyndte at lægge mærke til de bizarre symptomer.

Det var også i løbet af denne tid, at han blev udstyret med et kateter, hvilket lægerne mente var årsagen til den obskure situation, han var havnet i. Heldigvis lykkedes det lægerne at udbedre mandens tilstand, hvilket blev gjort ved at lukke prostatafistlen.

Læs også

TV2-vejrvært med vild udmelding: 40 graders varme i Danmark

 

 

Dagens Gossip