Mand oprettede Tinder-profil til sin kæreste: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

En mand fortrød hurtigt, at han i sjov oprettede en Tinder-profil til sin kæreste. Han fandt nemlig ud af, hvor stor interesse, der er for hende

En mand, der overfor sin kæreste havde joket med, at han kunne 'gøre det bedre', end sin nuværende kæreste, besluttede at oprette en Tinder-profil til kæresten. Efter at have gjort dette, fandt han hurtigt ud af, hvem der 'kunne gøre det bedre'.

Læs også

Far hører et bang og ser noget flyve gennem luften: Kort efter gør han tragisk opdagelse

Hans joke gav hurtigt bagslag, og har hun i sjov lovet, at han vil 'lakere hendes negle og købe hende en pony' i håb om, at hun ikke forlader ham.

"Opmærksomhed, mænd. Hvis du føler, at du kan gøre det bedre end din nuværende kæreste, så lav en Tinder-profil med hendes billeder og se, hvor mange andre mænd, der ville blive begejstret for at være i dine sko," skriver han i et opslag på Facebook.

"Jeg gjorde det som en joke, og min kæreste fik 1.300 likes på en time. Jeg gør et karbad klar til hende, laver mad, lægger vasketøj sammen og masserer hendes fødder. I er skøre."

Han jokede herefter med, at han bare er en simpel mand, og at han ikke kan konkurrere med de høje tal. I samme ombæring gav han også en opdatering på, hvor mange, der nu havde liket hende på Tinder.

"Hun er på 1.865 likes. Jeg lakerer hendes tånegle og køber hende en pony," skriver han i en opdatering, og må kort efter acceptere, at tallet bliver ved med at stige: "Opdatering. 2.252 likes. Er der nogen, der har forbindelser til at købe en babyko?"

Hans opslag på Facebook er endte med at gå viralt, hvorfor det har fået flere tusinde likes og er blevet delt mere end 1.600 gange. Det er dog ikke alle, der synes, at det var en god idé, at han valgte at kaste sig ud i hans lille eksperiment.

"Ja. Måske er dine Tinder-likes ikke den bedste indikator til at måle din værdi som partner. Bare en tanke," skriver en person som kommentar til opslaget på Facebook.

Læs også

Skoleleder lægger sig på jorden, da dreng med autisme får et anfald

"Hvis hun elsker dig, kunne der være 10.000 andre mænd efter hende. Det ville være ligegyldigt," skriver en anden, mens en tredje skriver: "Heteroseksuelle mænd: kun andre mænd kan fortælle dem at værdsætte deres kærester."

 

Dagens Gossip