Mand sætter sig på knæ og skal til at fri til sin kæreste: Men så spørger han søsteren i stedet

Emil Ryttergaard

366 uger siden

|

09/07/2017
Da amerikanske Will Seaton friede til sin elskede, så vendte han sig først mod kærestens yngre søster, som han også havde en ring til.

Dagens topnyheder

Nogle mænd kan ganske enkelt ikke få nok. 

Hvis ikke bilen, konen, tøjet eller jobbet passer, så vil nogle mænd gå gennem ild og vand for at få, hvad de gerne vil have. 

Sådan en mand kunne man tro, at Will Seaton fra den amerikanske stat indiana var, da han skulle fri til sin udkårne kæreste, Ashley Schaus, men sandheden skulle vise sig, at være meget mere kærlig, skriver nypost.com.

Da Will Seaton og Ashley Schaus begyndte at date i 2010, var der en ting, som den unge mand skulle vænne sig til. 

Hannah og Ashley var en samlet pakke, og kunne ikke adskilles, da Hannah, som har Downs Syndrom og diabetes var tæt knyttet til sin søster.

Foto: Privat

Så da Will Seaton en smuk forårsdag i slutningen af marts sidste år gik ned på et knæ og friede til Ashley Schaus, havde han flere overraskelser i ærmet. 

Foto: privat 

Foto: privat

Midt i en blomstermark i byen Santa Claus satte han sig nemlig på knæ og gav søsteren Hannah en ring, og spurgte om hun ville være hans bedste ven for altid. 

Den overvældende svigerinde sagde ja med det samme og krammede Will Seaton, hvorefter han fandt endnu en ring frem og spurgte Ashley Schaus om hun ville giftes med ham. 

- Det var det sødeste øjeblik i hele mit liv, at se Hannah blive så glad og føle sig så speciel. Så kiggede han på mig, imens jeg stod og prøvede at lade være med at græde, og jeg spurgte, om ‘jeg var den næste’? Så gik han ned på knæ og spurgte, om jeg ville giftes med ham, siger Ashley Schaus til fox5.com. 

Brylluppet skal stå til oktober i år, og Hannah er overvældet over, at være en del af sin søsters parforhold. Hun elsker nemlig Will Seaton ligeså højt som sin søster. 

- Han tager mig med ud og fiske og fortæller sjove vitser. Han får mig til at le og tager sig af mig, siger hun til fox5.com. 

Kvinder advarer mod populær bh: 'Jeg har aldrig følt så stor smerte'