Mand sagsøger flyselskab for ødelagt rejse: Hans selfie er beviset

Den italienske mand kunne kun holde ud at sidde ved siden af sin sidemand under start og landing. Foto: Giorgio Destro/Facebook.

Han kræver at få en stor pose penge for at have lidt i ni timer.

Italienske Giorgio Destro er rasende, efter han var passager på et Emirates-fly fra Cape Town i Sydafrika til Dubai. Den ni timer lange flyrejse blev forvandlet til et helvede, fordi han sad ved siden af en overvægtig mand, der fyldte for meget, skriver den britiske avis Metro.

Den italienske mand, som er advokat, har derfor sagsøgt flyselskabet og krævet 2759 euro svarende til 20.570 danske kroner i erstatning.

Læs også

Hun var på vej til Stockholm med flyet, da hun pludselig fik kraftige mavesmerter

Om flyveturen fortæller Giorgio Destro følgende:

- I ni timer måtte jeg stå op i mellemgangen, sidde på de sæder, der er reserveret til flypersonalet, når de var ledige og til sidst måtte jeg finde mig i, at min sidemand spildte på mig. 

Som besvis på sine lidelser tog Giorgio Destro en selfie af de trange kår, han led under, da han sad ved siden af sin store sidemand. 

Giorgio Destro har valgt at gåvidere med sagen, fordi han hverken har modtaget en undskyldning eller en kompensation fra Emirates. 

Læs også

Kone fandt hemmelig besked i sin mands underbukser og beskyldte ham for utroskab: Nu har hun opklaret mysteriet

Erstatningen på 20.570 danske kroner er beregnet ud fra, at italieneren vil have refunderet sin flybillet, have kompensation for de ubehagelige ni timer og have dækket skader på sit tøj efter sidemandens uheld.

Sagen kommer for retten i næste måned.

 

Dagens Gossip