Mand ville smide gammel jakke til genbrug: Da han tjekkede lommerne, lå der 11 millioner

Foto: Shutterstock

En nyslået millionær var snublende tæt på at forære 11 millioner kroner væk, da han ville skille sig af med en gammel jakke.

De fleste ved, at man skal huske at tjekke sine lommer, før man smider sit tøj i vaskemaskinen.

Tilsvarende er det også en rigtig god idé at undersøge lommerne, hvis man er på vej til at skille sig af med sit tøj. Den erfaring var nær ved at koste en canadisk mand intet mindre end 11 millioner kroner. Det skriver MSN.

Manden ved navn Gregorio De Santis havde for nylig været ved at rydde op i sin garderobe og fandt i den forbindelse en gammel jakke, som han besluttede at forære til genbrug.

Læs også

Morten fik et chok, da han åbnede sin postkasse: Pludselig lå der 500.000 kroner

Før han pakkede jakken væk, valgte Gregorio De Santis fra Montreal dog lige at undersøge lommerne for en god ordens skyld, og det viste der sig at være 11 millioner gode grunde til.

I én af lommerne lå nemlig en lottokupon, som han havde købt 6. december 2017.

Nysgerrig valgte manden at tjekke kuponen i tilfælde af, at den måske var lidt penge værd, og det viste sig i den grad at være tilfældet.

Læs også

Gammelt Kim Larsen-klip afslører sidste ønske: ‘Det skal der stå på min gravsten’

I første omgang lykkes det Gregorio De Santis at se forkert, da han troede, at han havde vundet 1.750 dollar - over 11.000 kroner -  et beløb han i første omgang blev meget glad for.

Han tabte både næse og mund, da det gik op for ham, at kuponen var 1.000 gange mere værd. Der var nemlig tale om en vinderkupon til en værdi af 1,75 millioner dollar - svarnede til cirka 11 millioner kroner.

Siden har han forklaret, at han næsten fik et hjertestop, da sandheden gik op for ham, og sender i samme ombæring en stor tak til sin søster. Det var nemlig Gregorio De Santis’ søster, der fik ham overtalt til at rydde op i sin garderobe.

Læs også

Familiefar tager slurk øl, da han mærker en pludselig smerte i munden: Nu får hans mund alle til at spærre øjnene op

- Jeg ville aldrig have kigget i garderobe uden hendes hjælp, forklarer Gregorio De Santis, der stadig ikke kan forstå, at han nu er millionær.

Den nyslåede rigmand kan især glæde sig over, at han ikke ventede med at rydde op i sit tøj, da kuponen kun gjalt et år. Dermed havde han lige præcis to måneder tilbage til at få den indløst.

De mange penge har fået den lykkelige mand til at ændre i sine pensionsplaner, ligesom han har besluttet sig for, at han vil bruge meget mere tid på sin store passion - hockey. Derfor regner han fremover med, at han skal ind og se mange flere kampe.

 

Dagens Gossip