Mand satte skjult kamera op i sin lejlighed - optagelserne skræmte livet af ham

Nils Würtzenfeld

393 uger siden

|

02/01/2017
Viralt
Foto: Youtube/Rusty Johnson
Foto: Youtube/Rusty Johnson
Uhyggelig optagelser har igen-igen rejst spørgsmålet om, hvorvidt der er mere mellem himmel og jord.

Dagens topnyheder

Igennem længere tid havde amerikanske Rusty Johnson følt, at der foregik noget uforklarligt i sit hjem i North Carolina. Det skriver Dailymail.co.uk.

Derfor valgte han at sætte et overvågningskamera op i sit køkken i tilfælde af, at der lå en forklaring bag det uforklarlige.

Men da Rusty Johnson en dag kom hjem og gennemgik sine optagelser, efter at flere ting var væltet i hans køkken, løb det ham straks iskoldt ned af ryggen.

For på videooptagelserne, som Rusty delte på Youtube i sidste uge, ser man, hvordan flere genstande på uforklarlig vis flyver rundt i køkkenet – uden der er nogen til stede. Eller rettere: Uden der er mennesker til stede.

For efter at videoen har spredt sig på nettet, har flere peget på, at der må være tale om noget overnaturligt.

Selv skriver Rusty Johnson i en kommentar til videoen:

- Det skræmte livet af mig, da jeg så optagelserne. Jeg er sikkert paranoid, men jeg følte, at nogen eller noget kiggede på mig. Det var ligesom jeg kunne mærke dets tilstedeværelse, og det gav mig kuldegysninger, skriver den skræmte Rusty, der nu overvejer at flytte.

- Jeg bliver ved med at videoovervåge min lejlighed for ’beviser’, så længe jeg bor her, men hvis det fortsætte sådan her, så flytter jeg!

Det er dog ikke alle, der er ligeså skræmte som Rusty Johnson. Flere, der har set videoen, har ikke været sene til at affærdige optagelserne som svindel.

Du kan her se de uforklarlige optagelser og selv vurdere, om der er tale om fup eller virkelighed.