Mand ser affald på fortovet: Da han kommer tættere på, opdager han den hjerteskærende sandhed

Skrevet af Nicolai Steinicke

02/11/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det var ikke kun affald manden så.

Dagens topnyheder

Da en forbipasserende for nylig spadserede ned ad gaderne i Long Island, New York, gjorde han pludselig en mærkelig opdagelse.

Der var en lille, bevægende pelsbold på et fortov med en dåse fast på den.

Forbløffet gik fodgængeren hen til noget og blev hurtigt chokeret over at opdage, at det var en lille, skræmt kat med hovedet fast i en dåse.

Han ringede til en katteredningsorganisation, så en medarbejder ved navn John Debacker var i stand til at tage afsted med det samme.

"Jeg lagde mærke til katten med det samme, fordi den lå foran på en indkørsel," fortalte Debacker til dyreportalen The Dodo.

Synet knuste hans hjerte, og han vidste straks, at han måtte hjælpe. Desværre er en sådan situation ikke ualmindelig. Helt modsat.

"Det er forfærdeligt - det sker virkelig ofte," tilføjede han.

Efter at have taget et par handsker på, fangede Debacker forsigtigt den lille kat ved hjælp af et net, greb ham endelig og trak forsigtigt dåsen fra hans hoved. Som om dyret fornemmede, at den unge mand kun ville hjælpe ham, forblev det helt roligt i begyndelsen.

"Han gjorde overhovedet ikke modstand."

Debacker indså hurtigt, at katten måtte være en herreløs, der levede i en vildkattekoloni.

Uden videre tog han den lille slyngel med sig til redningscentret, hvor han først blev plejet igen og til sidst kastreret.

Herunder kan du se redningsaktionen.