Mand spiste frikadeller: Da hun kigger ned på en af dem, gør hun en chokerende opdagelse

02/11/2023 09:39

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
- Det skal jeg nok huske resten af ​​mit liv.

Mest læste i dag

Frikadeller med brun sovs til aftensmad er kendt som og har været god traditionel norsk mad i lang, lang tid.

Men for nylig havde Geir Berg fra Harstad en kødkageoplevelse ud over det sædvanlige. I køleskabet havde han en pose frikadeller fra Nordfjord, der kun skulle varmes i bradepanden, inden maden var klar, men efter et stykke tid opdagede han, at der var noget galt.

- Jeg havde spist to frikadeller, da jeg opdagede, at der var noget inde i en af ​​frikadellerne. Først troede jeg, at det var et hårstrå, men jeg lagde hurtigt den tanke til side. Jeg fik en pincet og trak det, der var en nål, ud, fortæller harstadboeren til DinSide.

Berg fortæller, at han blev overrasket over at finde en nål i en frikadelle.

- Jeg tænkte, at det her er ikke godt, og begyndte at undre mig over, hvordan det var endt der. Det ville have været meget kedeligt at sluge nålen, men jeg tror, ​​jeg ville have opdaget det, før jeg kunne gøre det. Jeg spiste faktisk frikadellen efter at have fjernet nålen, men jeg skulle selvfølgelig have overvejet, at den kunne være blevet forurenet, siger han.

Efter maden kontaktede han Nordfjord for at høre, hvad der kunne være sket.

- Jeg fik med det samme svar om, at de skulle forholde sig til det. De har været meget søde og indrømmet, at det var deres skyld. Jeg er på ingen måde vred på Nordfjord.

Vil huske det her

Trods den mærkelige opdagelse har Berg ingen planer om at stoppe med at spise frikadeller.

- Jeg har aldrig set noget lignende, og jeg finder heldigvis ikke så ofte nåle i min mad. Ikke desto mindre vil jeg nok huske det her resten af ​​mit liv, når jeg spiser kødtærter, men jeg er bare glad for, at jeg opdagede nålen, siger han.

Randi Støyva, der er kvalitetschef for Nordfjord, beskriver hændelsen som dybt beklagelig.

- Vi har metaldetektorer på alle pakkelinjer, som tjekker alle pakker, inden de pakkes i pap. At kontrollere, at selve metaldetektoren fungerer, som den skal, udføres med egne testchips flere gange dagligt, forklarer hun til iHarstad.

- Vi er i dialog med kunden og har bedt om at få genstanden tilsendt, og vi vil gerne se den og få den undersøgt nærmere for at kunne konkludere, hvad der kan være sket her.

Foto: Privat