Mand slugte 60 centimeter langt kabel - Men ikke med munden

Foto: Privat

En 30-årig mand var så forlegen, at han fandt på en løgn, da han skulle på hospitalet. Han sagde han havde slugt et kabel, hvilket ikke var tilfældet.

En trediveårig indisk mand fortalte lægerne at han havde slugt en mobiloplader – den blev bare ikke fundet i mavesækken men i blæren.

En 30-årig indisk patient fra byen Guwahati i Indien havde puttet et 60 cm langt opladerkabel til en mobil op igennem sit urinrør i en seksuel leg med sig selv. Da han senere kom på hospitalet, fortalte han dog lægerne at han havde slugt ledningen.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Det skriver mirror.co.uk.

Den 30-årige mand ankom til hospitalet og fortalte lægerne at han havde slugt en 60 centimeter lang ledning, hvilket fik dem til at søge efter ledningen i mandens mave/tarmsystem.

Røntgen afslører løgn

Det var først, da man valgte at tage et røntgenbillede af manden mens han lå på operationsbordet at det blev tydeligt at ledningen befandt sig i mandens blærer.

Det overraskede kirurg Walliul Islam som sagde:

”Vi kunne have droppet operationen hvis han havde fortalt os sandheden fra starten.”

Han tilføjede: “Patienten kom til os med stærke smerte i maveregionen og fortalte os, at han havde spist kablet ved en fejl.”

“Vi undersøgte hans afføring og fik lavet en endoskopi, men kunne ikke finde kablet. Da vi opererede ham viste det sig, at der ikke var noget at finde i mave/tarmsystemet.”

Det er ikke første gang

Dr. Islam fortæller at den flove mand har for vane at putte kabler og ”andet” ind gennem sin penis for sin egen seksuelle nydelse.

”Det er en slags onani der hedder urethral sounding, hvor man putter objekter eller væsker ind i urinrøret,” fortæller han.

”Denne patient kom til os fem dage efter han havde puttet kablet op i sin penis, og fortalte os gentagne gange, at han havde indtaget den gennem sin mund. VI havde aldrig forestillet os, at en voksen mand ville lyve om sådan noget.”

Lægen sagde at den 30-årige mand ellers var sund og rask både mentalt og psykisk.

”Det er kendt at mænd af og til benytter sig af urethral sounding men denne mand gik i ekstremerne og derfor endte kablet i hans blære” fortæller Dr. Islam.

Læs også

DR-vært chokerer: Stopper på populært program

 

 

Dagens Gossip