DR-vært chokerer: Stopper på populært program

Foto: Shutterstock

Efter tre sæsoner har hun valgt at sige tak for nu.

I rigtig mange år var Mads Steffensen vært på det populære DR-program, ‘Kender du typen’ hvor livsstilseksperter skulle gætte på, hvilken kendis der bor i det hus, de besøger.

Da Mads Steffensen stoppede på DR, blev det den unge Anna Lin, der overtog rollen som vært på programmet, men hun afslører nu, at det har nået sin ende.

Læs også

Kirsten deler genialt trick: Sådan fjerner du kalk og snavs fra brusehovedet

På Instagram har Anna Lin nemlig for et lille kvarter siden lagt et opslag ud, hvor hun skriver, at der i dag er premiere på hendes tredje sæson af programmet, men også, at det bliver hendes sidste sæson som vært.

“Lige nu er jeg i USA, filmer et nyt program og lever mit bedste liv, men i dag er der også premiere på min tredje sæson af “Kender Du Typen?” Det er også min sidste.” fortæller Anna Lin, der fortsætter:

“Jeg har været så lykkelig for at overtage arven på det her legendariske program, men nu giver jeg stafetten videre, da jeg selv skal videre. Der venter andre spændende projekter, og selvom det er skræmmende at sige farvel til noget trygt og godt, kan jeg mærke, det er det der skal til for at jeg bliver ved med at udvikle mig.” fortsætter hun i opslaget.

Den kommende sæson der får premiere i aften, vil blive sendt de kommende otte tirsdage. Derefter er det altså slut med Anna Lin, der i stedet begiver sig ud på andre spændende projekter for Danmarks Radio.

Læs også

NORMAL 'undskylder'

 

 

Dagens Gossip