Mand ville have en større penis, den endte med at rådne væk

Foto: Shutterstock

En læge beskriver i et medicinsk tidsskrift hvordan en mands penis er rådnet væk, efter han indsprøjtede vaseline i et forsøg på at gøre den større.

Den unavngivne 45-årige mand tog på skadestuen efter fem dage med en kløende fornemmelse i roden af sin penis. Han havde bemærket, at der var opbygget en betydelig mængde væske i skaftet på sin penis, der var begyndt at rådne og bløde. 

Manden, der kom fra Stillehavsøverne, følte sig syg og havde også feber. Han fortalte lægerne, at han to år forinden havde indsprøjtet vaseline i sin penis i et forsøg på at forøge størrelsen.

Hændelsen blev beskrevet af Dr. Amer Amin i Urology Case Reports, hvor det kom frem, at man så meget syg ud og havde høj feber. Mandens penisskaft var "groft deformeret", ømt og havde en alvorlig væskeopbygning. Der var tillige små pletter med synligt råddent kød, og blev diagnostificeret med en tilstand kaldet "Fourniers kondbrand", der er en livstruende tilstand.

Opereret i hast

Den 45-årige mand blev hasteopereret, hvor kirurgerne fjernede alt dødt kød og fjernede de betændelsesfyldte lommer langs hans penisskaft. Herefter blev han bragt i intensiv pleje, så kan kunne komme sig inden den næste operation.

I alt måtte han gennem tre operationer, før alt inficeret kød og råddent væv var fjernet. Det meste af det fjernede væv var ifølge rapporten fra mandens pung. Først efter en måned kunne manden komme hjem. 

Dr. Amin, der har beskrevet sagen, tilføjer i sin beskrivelse, at forrådnelsen med stor sandsynlighed skyldes mandens indsprøjtning af vaseline i sin penis. 

Lad det være en advarsel til alle andre, der planlægger at indsprøjte substanser i sin penis for at forøge størrelsen. 

Læs også

Sædbank eksploderer: Brandmænd søger dækning

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip