Mands forsøg på at 'sutte den af' på sig selv gik helt galt: Nu har han kroniske smerter

Foto: Shutterstock.com

En mand, der forsøgte at give sig selv lidt ekstra nydelse, har fortrudt sit ihærdige forsøg på det.

En mand har angiveligt pådraget sig en forfærdelig smerte i ryggen, efter at have forsøgte at 'sutte den af' på sig selv.

Ifølge Daily Star har manden selv løftet sløret for sin historie på Reddit, hvor han har forklaret, at han hørte et højt 'knæk', da han forsøgte at få sit hoved ned mellem benene.

Han afslørede også, at det ikke var første gang, at han forsøgte at give sig selv nydelse på denne måde. Desuden påstod han, at han er sikker på, at det er noget, som alle mænd forsøger mindst én gang.

Læs også

Tatovering gik helt galt: Ung kvinde forlod tatovøren med tårer i øjnene

Den anonyme mand løftede endda sløret for, at han flere gange var lykkedes med at udføre denne handling på sig selv. Det sidste forsøg endda dog i en decideret katastrofe for ham.

"I dag f**ckede jeg op ved at brække min ryg og prøve at 'sutte min egen ting'," skrev han.

"En dag, helt som sædvanligt, gjorde jeg mig klar til at gøre min ting. Jeg strækkede ud, så jeg var mere elastisk, du ved. Jeg gjorde min ting, indtil jeg pludselig hørte et virkelig slemt knæk i min ryg."

"I det øjeblik, jeg hørte knækket, havde jeg en enorm smerte i hele min ryg. Jeg kunne ikke rejse mig. Kunne ikke engang bevæge en centimeter af min krop."

"Jeg følte mig bogstaveligt talt lammet," afslørede han.

Han forklarede også, at han sad på sin seng i omtrent 20 minutter, inden han igen begyndte at få følelse tilbage i kroppen.

Derefter slæbte han sig selv ud i køkkenet, hvor han fik fat i et par smertestillende piller, der hjalp på situationen. Han hævdede dog, at han har lidt af 'kroniske rygsmerter' lige siden.

"Når nogen spørger mig, hvordan jeg kom til skade med min ryg, fortæller jeg dem, at jeg kom til skade, mens jeg trænede," tilføjede han.

"Jeg kunne ikke fortælle det til nogen indtil nu - på Reddit."

"Jeg vil virkelig gerne prøve det igen, men jeg synes ikke, det er den bedste idé. Jeg bliver potentielt nødt til at leve med denne smerte resten af mit liv på grund af den fejl."

Han forklarede, at han havde forsøgt at forberede sig til den usædvanlige handling ved at tabe sig 10 kg. Han mente, at det kunne hjælpe ham med at få sin krop til at forvride sig på den rette måde.

"Moralen i historien: Pas på og beskyt din krop, selvom du tror, der ikke vil ske noget," sluttede han.

I kommentarsporet var der flere, der skrev til manden, at han skulle tage til lægen, da han potentielt kan have ødelagt sin ryg for alvor.

"Du brækkede ikke ryggen. Du har sandsynligvis for en diskusprolaps," skrev én.

"Min ven, bliv tilset af en læge. Uanset hvor uovervindelig du føler dig, er rygproblemer noget skidt, og kan være et problem i årevis, hvis de ikke behandles hurtigt og ordentligt," skrev en anden.

Læs også

TV 2-program undskylder kæmpe brøler

 

 

Dagens Gossip