Maria hældte müsli op til morgenmad - så spottede hun noget røre sig

Emil Ryttergaard

387 uger siden

|

20/02/2017
Viralt
Foto: privat foto
Foto: privat foto
Da Maria Lindberg skulle hælde müsli i skålen, fik hun et kæmpe chok, da hun så hvad der gemte sig i morgenmaden.

Dagens topnyheder

Det var en helt almindelig morgen, da svenske Maria Lindberg fra den svenske by Alvängen med søvn i øjnene, stavrede ud ad sengen og lavede morgenmad. 

Men da hun greb pakken og ville hælde müsli på sin morgenmad, kom der intet ud af æsken, hvilket undrede den unge kvinde. 

- Jeg rystede pakken flere gange, men det kom ikke ud af noget. Jeg troede, det var klumpet sammen. Men pakken var fyldt med mere end forventet. Da jeg endelig fik indholdet ud, var pakken fyldt med fluer og maddiker. Jeg var så chokeret, siger hun til Aftenposten

Hun vendte hurtigt pakken om og så, at datoen på pakken kun var overskredet med fem dage. Derfor vender hun nu müslien og firmaet bag ryggen. 

- Jeg vil ikke være i stand til at købe noget mere fra dem nu. Jeg får kuldegysninger bare at tænke på det, siger Maria Lindberg.

Hos Okla Foods, der producerer müslien, er man kede af episoden og pressechef Margareta Lantz siger, at det er et generelt problem, at der kan være insekter og larver i müsli.

- Det er et industriproblem, som vi er meget opmærksomme på. Vi undersøger hele tiden vores produkter og sikrer, at der ikke gemmer sig insekter i produkterne, men i dette tilfælde er produktet uheldigvis endt på hylden alligevel, siger pressechefen.        

Hun roser dog Maria Lindberg for at tage kontakt til firmaet, og siger, at man nu vil optimere indpakningen af müslien. 

Maria Lindberg er ikke den eneste, der har fået en væmmelig overraskelse. En mor fandt nemlig noget, der ligner en blanding af en alien og et foster i hendes tomatjuice fra Aldi.