Mor finder en farvet klump på badeværelset - så opdager hun den klamme sandhed

Foto: Facebook

I begyndelsen troede en amerikansk mor, at en orange tingest, hun fandt på sit badeværelse, var en duftspreder. Men så åbenbarede den klamme klump sit sande væsen. Nu går historien verden rundt.

Da en amerikansk mor til tre, Ashford Evans, kom hjem fra arbejde, blev hun mødt af en nærmest larmende tavshed. Børnene var ikke kommet hjem fra skole, og hun var alene.

Da hun kom ud på toilettet, gjorde hun et besynderligt fund. Den travle mor fra South Carolina spottede nemlig en meget besynderlig genstand på badeværelset, der duftede skønt, skriver hun på sin blog

- Da jeg kom ud på badeværelset, blev jeg mødt med en skøn citrusduft, der fyldte hele rummet. Jeg fandt en af børnenes skåle med hvad, der lignede en indtørret grapefrugt sæbe, skriver Ashford Evans på sin blog.   

Læs også

Mor kalder billederne for uskyldige, men folk er ikke enige: 'Det ligner incest’

Det kunne Evans ikke lige huske, at hun havde købt - men skidt pyt.

Den laksefarvede klump duftede skønt og lod til at være en slags indtørret håndsæbe, og i troen om at klumpen blot var sæbe, snusede Ashford Evans flere gange til lækre ‘sæbe'.

Næste morgen kom én af børnene ud fra badeværelset og kyssede nærmest den velduftende sæbe, som fik badeværelset til at dufte så skønt, fortæller moderen på sin blog.

- Ved du, hvor sæben kommer fra? spurgte Ashford Evans datteren, der svarede, at sønnen havde haft den med hjem fra taekwondo og havde fundet den i drengenes omklædningsrum. 

Læs også

17-årig kørt ned af travl mor: Nægtede at hjælpe ofret fordi hun "havde meget travlt"

Pludselig gik det op for Ashford Evans, hvad hun havde rørt ved og snuset til hele den foregående dag. 

Hendes søn havde haft en urinal-kugle med hjem, som samtlige drenge fra taekwondo-holdet sikkert havde tisset på, og som datteren netop havde kysset. 

En urinalkugle er en en slags duftspreder, der fjerner stanken af urin i et pissoir. 

Ashford Evans slog straks den klamme kugle ud af datterens hånd, der skreg:

- Nej, det er min yndlingsduft! hvorefter moderen i vilden sky skreg tilbage: 

- Vask din mund, dine hænder, for guds skyld, vask det hele! 

Læs også

Ashford Evans har siden delt historien på sin blog og på Facebook, hvor andre har grint og delt hendes ulækre oplevelse med den ‘eksklusive sæbe’.

Se opslaget herunder.

Læs også historien om 18-årige Julia: Pige hører, at mikroovnen er færdig: Da hun springer ud af sengen, indser hun straks sin fejl.

 

Dagens Gossip