Maskinen du ikke kan undvære: Ny bacon-rister giver dig sprød bacon hver gang

Foto: Nostalgia

Dagene med krøllet og brændt bacon, der steger i sit eget fedt, er slut med verdens bedste opfindelse.

Varm leverpostej med stegt champignon. Røræg med lune brunchpølser. En stor, svedig cheeseburger. 

Der mangler kun én ingrediens, der kan få enhver mand til at frydes over disse retter, og det er selvfølgelig det bedste fra grisen: Bacon. 

Men stegeosen og den enorme mængde fedt, der pibler ud af de sprøde skiver gris, kan være lidt af et helvede at have med at gøre, da 'svineriet’ ikke begrænser sig til retten, men foregår i hele køkkenet eller huset, når fedtstof og røg fylder huset. 

Foto: Nostalgia

De bønner har firmaet Nostaligia nu hørt, og derfor har de lanceret en såkaldt bacon-toaster, der steger bacon, som en brødrister toaster brød.

Ved at placere seks stykker bacon over varmeelementet i bacon-risteren bliver baconen stegt vertikalt, hvorefter fedtet løber ned i en integreret drypbakke. 

Læs også

Vild opdagelse får nettet til at gløde: 'Jeg spiser aldrig bacon igen'

På et drejehjul på maskinens side kan du selv vælge hvor sprød du foretrækker din bacon.

Når maskinen er færdig, hvilket den eftersigende er ret hurtigt, så er der stegt bacon klar til en sandwich, burger eller bare direkte ned i gabet, hvis man slet ikke kan vente. 

Læs også

Lille røgeri tilbyder drømmejob: Hvem vil prøvesmage vores bacon?

Maskinen kan erhverves på nettet og koster knapt 300 kroner uden fragt og gebyrer. Men det er jo blot et greb i lommen for enhver baconentusiast.  

Se en reklame for maskinen i aktion her: