McDonald's-ansat med bøn til forældre: Stop det nu

Foto: Shutterstock

En McDonald's-ansat har en bøn til forældre om, at de stopper med en irriterende ting, som mange gør, når de bestiller mad til deres børn.

Mange tror, at når man arbejder hos McDonald's, så består jobbet blot af at lange burger og pommes frites over disken. Sådan forholder det sig faktisk slet ikke. Det har en McDonald's-ansat afsløret i en viral video.

Læs også

Ung mand raserede tog efter 'rimelig våd bytur': Kan nu se frem til enormt erstatningskrav

Medarbejderen hæver i denne video, at de faktisk bruger en stor del af deres arbejdstid på at tale med kunder, der beklager sig over deres bestilling.

Faktisk er det blevet så slemt, at Abbie Selby har valgt at lave en video om det, hvori hun bønfalder forældre om at stoppe med en irriterende vane. Videoen har hun delt på det sociale medie TikTok. Det skriver Mirror.

Her er der blevet taget godt imod hendes video, der på kort tid har fået mere end 90.000 visninger. I videoen fortæller hun om, hvordan hun oplever, at virkeligheden er, når man arbejder på McDonald's.

"Hej. Jeg er lige kørt gennem jeres drive-thru, og al min morgenmad er koldt," siger hun i videoen, hvor hun imiterer en samtale mellem hende og en kunde.

"Okay. Klokken er 11.30. Der er ikke meget, jeg kan gøre for dig med hensyn til morgenmad. Morgenmaden serveres kun til kl. 11," svarer hun.

"Jeg vil bare have min mad lavet om. Jeg er ikke sikker på, hvad der er så svært ved det," lyder det fra kunden.

"Vi har skiftet alt om nu, så vi er på hovedmenuen. Vi har ikke noget tilbage," siger Abbie.

"Nu kommer mine børn til at sulte på grund af dig. På grund af dig kommer mine børn ikke spise deres morgenmad," svarer kunden.

På trods af, at Abbie var villig til at tilbyde kunden, at vedkommende kunne få Happy Meal-menuer i stedet, var det ikke godt nok, og Abbie hævder, at kunden var 'helt vildt rasende'.

I kommentarsporet er der flere brugere, der har skrevet, at de godt kan kende situationen. Flere støtter endda Abbie i, at der er mange forældre, der bruger som argument, at deres børn kommer til at sulte.

"Intet værre, end når de trækker 'mine børn kommer til at sulte'-kortet," er der blandt andet én, der har kommenteret.

"De siger altid 'mine børn kommer til at sulte'," skrev en anden.

"Ikke overrasket over, at det blev koldt på en halv time," kommenterede en tredje.

Læs også

Hun påstår at være Madeleine McCann: Mandag bliver hendes helt store dag

"Jeg ved ikke, hvorfor folk klager over kold mad - jeg glemte alt om min mad i en time, og det var næsten bedre," skrev en fjerde.

.

Dagens Gossip