McDonald's-ansat med chokerende afsløring: Pas på med dette i drive-in

Foto: Shutterstock.com

En McDonald's-ansat er kommet med en afsløring, som du måske bør have i baghovedet, når du næste gang besøger deres drive-in

Hvad enten du har tømmermænd eller blot ønsker at slippe for at lave mad, er der ikke meget, der kan konkurrere med en tur på McDonald's.

At kunne køre gennem deres drive-in er for mange en luksus, da det gør det endnu lettere at hente mad. Mange ville sandsynligvis droppe Den Gyldne Måge, hvis ikke de havde denne mulighed for at hente maden.

Læs også

Hun savner sin døde far og sender dagligt SMS'er til ham: En dag får hun et svar, der får hende til at stivne

Næste gang du kører en tur gennem en drive-in, er der dog noget, du skal have med i baghovedet. Det har en McDonald's-ansat afsløret i en video på TikTok. Blandt andet afslører hun, at de har skjulte kameraer og kan høre vores samtaler.

Foto: TikTok

På TikTok, under brugernavnet @secretfitzz, afslører den kvindelige McDonald's-ansatte blandt andet, at der bliver taget billeder af os, når vi kører en tur i deres drive-in. Og ikke nok med det, så kan de også høre vores samtaler.

"Det faktum, at folk ikke ved, at vi kan høre jeres samtaler, selvom vi ikke taler til dig og tager imod din ordre," lyder det fra kvinden.

"Og vi har et kamera ved højttaleren, der tager et billede af dig, så vi ved, hvilken ordre, der er hvis. At se disse mugshots af tilfældige mennesker redder min dag," fortsætter hun.

Det er ikke alle, der har taget lige godt imod nyheden om, at deres samtaler potentielt kan være blevet overhørt af den eller de McDonald's-ansatte, der har været på arbejde de gange, hvor de har været en tur i drive-in.

Foto: TikTok

I hvert fald har det fået flere til at give udtryk for, at de er blevet lettere paniske over udsigten til, at der er blevet taget billeder af dem, og at deres hemmelige samtaler måske er blevet overhørt.

"Hvis dette er sandt, kommer jeg der aldrig igen," skriver en person, mens en anden blot skriver: "Ny frygt låst op: Drive-thrus."

"Hvordan kan du høre mine samtaler, når du ikke engang kan høre mig skrige ind i mikrofonen fra 5 cm væk?" skriver en tredje, der tilsyneladende ikke er helt overbevist om, at kvinden taler sandt.

Læs også

Brandvæsen langede ud: Nu fjerner stort supermarked produkt fra hylderne

 

 

Dagens Gossip